2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Magyarország élőben

Hollik István: Karácsony facebookozik és a kormányra mutogat

Több mint fél év után sem sikerült szabályos közbeszerzést kiírni a fővárosnak, a Közbeszerzési Hatóság visszadobta a Lánchíd felújításáról szóló tendert. A Magyarország élőben vendége Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója volt.

  • Hollik István: Karácsony facebookozik és a kormányra mutogat

„A kormányzó párt gyakorolt bármiféle politikai nyomást a Közbeszerzési Hatóságra?”

-          kérdezte Földi-Kovács Andrea műsorvezető.

„Dehogy gyakoroltunk.”

-          válaszolta Hollik István.

„Azért kérdezem, mert Karácsony Gergely Facebook oldalán azt írta, hogy „A politikai viszonyok ismeretében ez lett volna a nagyobb meglepetés.” Már hogy az lett volna a nagyobb meglepetés, hogy nem dobja vissza a hatóság a tendert. Akkor mi volt az oka?”

-          tette fel a kérdést a műsorvezető.

„Az, hogy elbénázták. Leginkább ez. Én azt látom, hogy Karácsony Gergő a jól bevált eszközökhöz nyúl vissza: facebookozik és a kormányra mutogat. Ez történik a Lánchíd ügyében már hónapok óta. Ígérgetik folyamatosan, hogy most már akkor mindjárt elkészül, most már akkor az utolsó simításokat végzik, aztán még mindig nem sikerült benyújtani, amikor meg benyújtják akkor hibásak nyújtják be. Ez nem a mi problémánk, nem a mi hibánk. Őket választották meg a budapestiek."

- reagált Hollik István.

Kapcsolódó tartalom: Láng Zsolt: Ez olyan, mint egy bohózat

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!