2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Kormányinfó 11:00

Magyarország élőben

Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

Felháborítónak nevezte Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy a teljes hazai ellenzék szembefordult azzal, hogy Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölték. A kormányszóvivő rámutatott, azzal a nemzeti érdekkel fordul szembe az ellenzék, hogy Trócsányi László megkapja a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosi posztot, vagyis az ellenzék valójában a magyar nemzeti érdeket támadja.

  • Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

Trócsányi László vallja, hogy az európai keresztény kultúrát meg kell védeni, egy olyan Európai Uniót kell építeni, amely tiszteli és nem bekebelezi a nemzeteket, a bevándorlást pedig meg kell állítani, így teljesen világos, hogy őt azért fogják támadni, mert az Európai parlamentben ott ülnek azok a bevándorláspárti erők, akiknek bajuk van azzal, hogy Magyarország meg akarja védeni a keresztény értékeket és meg akarja állítani a bevándorlást - hívta fel rá a figyelmet Hollik István.

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt. Kiemelte, az ellenzékiek nem veszik észre azt, hogy összefüggés lehet a folyamatosan csökkenő támogatottságuk és aközött a politika között, amit folytatnak.

Az a politika, amit ők folytatnak, az arról szól, hogy forduljunk szembe a saját országunkkal, forduljunk szembe a nemzeti érdekekkel

– tette hozzá.

A kormányszóvivő egyértelműen nemzeti érdeknek nevezte, hogy Trócsányi László legyen a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztos. A politikus leszögezte, aki ezt támadja, az nem a kormányt, hanem a magyar nemzeti érdeket támadja.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!