2021. 10. 17. Vasárnap Hedvig napja
Jelenleg a TV-ben:

Napról napra

Következik:

Hírek 23:00

Magyarország élőben

Hollik István: Az ellenzék a magyar nemzeti érdeket támadja

Felháborítónak nevezte Hollik István a Hír TV Magyarország élőben című műsorában, hogy a teljes hazai ellenzék szembefordult azzal, hogy Trócsányi László szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosnak jelölték. A kormányszóvivő rámutatott, azzal a nemzeti érdekkel fordul szembe az ellenzék, hogy Trócsányi László megkapja a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztosi posztot, vagyis az ellenzék valójában a magyar nemzeti érdeket támadja.

Trócsányi László vallja, hogy az európai keresztény kultúrát meg kell védeni, egy olyan Európai Uniót kell építeni, amely tiszteli és nem bekebelezi a nemzeteket, a bevándorlást pedig meg kell állítani, így teljesen világos, hogy őt azért fogják támadni, mert az Európai parlamentben ott ülnek azok a bevándorláspárti erők, akiknek bajuk van azzal, hogy Magyarország meg akarja védeni a keresztény értékeket és meg akarja állítani a bevándorlást - hívta fel rá a figyelmet Hollik István.

A magyarországi ellenzéki politikusok megnyilvánulásaival kapcsolatban a kormányszóvivő ócska és aljas politizálásról beszélt. Kiemelte, az ellenzékiek nem veszik észre azt, hogy összefüggés lehet a folyamatosan csökkenő támogatottságuk és aközött a politika között, amit folytatnak.

Az a politika, amit ők folytatnak, az arról szól, hogy forduljunk szembe a saját országunkkal, forduljunk szembe a nemzeti érdekekkel

– tette hozzá.

A kormányszóvivő egyértelműen nemzeti érdeknek nevezte, hogy Trócsányi László legyen a szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős uniós biztos. A politikus leszögezte, aki ezt támadja, az nem a kormányt, hanem a magyar nemzeti érdeket támadja.

Teljes beszélgetés: 

Hír TV

 

 

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Dobrev Klára elismerte vereségét

Dobrev Klára: "Felhívtam Márki-Zay Pétert, és tiszta szívből gratuláltam a győzelméhez. Ő a hatpárti ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje."

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!