2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése 11:00

Magyarország élőben

Fidelitas: Az ellenzék a hataloméhes Gyurcsány kottájából játszik

Az, hogy Dobrev Klára szocialista polgármesterjelölteket rendelt ki eligazításra Brüsszelbe, világosan alátámasztja azt, hogy az ellenzék annak a Gyurcsány Ferencnek kottájából játszik, akinek csak egy célja van, visszatérni a hatalomba és az önkormányzati választásokat is erre akarja felhasználni. Erről Böröcz László, a Fidelitas elnöke beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. A Fidesz ifjúsági társszervezete szerint nem a hataloméhségnek és a gyűlöletnek kell áthatnia a kampányt és a következő ciklust, hanem a fejlődésnek és a kiszámítható városvezetésnek.

  • Fidelitas: Az ellenzék a hataloméhes Gyurcsány kottájából játszik

Kirendeltek több szocialista polgármesterjelöltet Brüsszelbe, ahol a Soros Györggyel rendkívül jó barátságot ápoló Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, valamint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője tartott eligazítást nekik. Földi-Kovács Andrea felvetésére, hogy kell-e külföldi beavatkozással szembenézni az önkormányzati választási kampány során, hiszen, mert az ellenzék nem titkolt célja a kormánybuktatás, vagy a kormánygyengítés, Böröcz László kijelentette, ez már el is kezdődött, s ennek a részét képezi, hogy Brüsszelben folyamatosan napirenden próbálják tartani a jogállami kérdést. A politikus bicskanyitogatónak nevezte azt a vádat, hogy Magyarország nem tartja be a jogállami kritériumokat.

Az pedig, hogy Dobrev Klára Brüsszelbe rendelte az ellenzéki polgármesterjelölteket, egyértelműen alátámasztja azt, hogy Gyurcsány Ferenc irányítja az egész ellenzéket és az ő kottájából játszanak a Fidelitas elnöke szerint.

Dobrev Klárától és politikai közösségétől Magyarország nem sok jóra számíthat, de meggyőződésünk, hogy nem a hataloméhségnek és a gyűlöletnek kell áthatnia a kampányt és a következő ciklust, hanem a fejlődésnek, a kiszámítható, békés városvezetésnek és például Tarlós István vezetésével a budapesti polgármesterjelöltjeink ilyen jelöltek

– tette hozzá Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke.

Teljes beszélgetés:

Adásunkban természetesen szó esett arról is, hogy plakátkampányt indít a Fidelitas Budapest nem cirkusz! címmel.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!