2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Fidelitas: Az ellenzék a hataloméhes Gyurcsány kottájából játszik

Hír TV

2019. szeptember 6., péntek 19:45

Az, hogy Dobrev Klára szocialista polgármesterjelölteket rendelt ki eligazításra Brüsszelbe, világosan alátámasztja azt, hogy az ellenzék annak a Gyurcsány Ferencnek kottájából játszik, akinek csak egy célja van, visszatérni a hatalomba és az önkormányzati választásokat is erre akarja felhasználni. Erről Böröcz László, a Fidelitas elnöke beszélt Magyarország élőben című műsorunkban. A Fidesz ifjúsági társszervezete szerint nem a hataloméhségnek és a gyűlöletnek kell áthatnia a kampányt és a következő ciklust, hanem a fejlődésnek és a kiszámítható városvezetésnek.

Kirendeltek több szocialista polgármesterjelöltet Brüsszelbe, ahol a Soros Györggyel rendkívül jó barátságot ápoló Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke, valamint Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője tartott eligazítást nekik. Földi-Kovács Andrea felvetésére, hogy kell-e külföldi beavatkozással szembenézni az önkormányzati választási kampány során, hiszen, mert az ellenzék nem titkolt célja a kormánybuktatás, vagy a kormánygyengítés, Böröcz László kijelentette, ez már el is kezdődött, s ennek a részét képezi, hogy Brüsszelben folyamatosan napirenden próbálják tartani a jogállami kérdést. A politikus bicskanyitogatónak nevezte azt a vádat, hogy Magyarország nem tartja be a jogállami kritériumokat.

Az pedig, hogy Dobrev Klára Brüsszelbe rendelte az ellenzéki polgármesterjelölteket, egyértelműen alátámasztja azt, hogy Gyurcsány Ferenc irányítja az egész ellenzéket és az ő kottájából játszanak a Fidelitas elnöke szerint.

Dobrev Klárától és politikai közösségétől Magyarország nem sok jóra számíthat, de meggyőződésünk, hogy nem a hataloméhségnek és a gyűlöletnek kell áthatnia a kampányt és a következő ciklust, hanem a fejlődésnek, a kiszámítható, békés városvezetésnek és például Tarlós István vezetésével a budapesti polgármesterjelöltjeink ilyen jelöltek

– tette hozzá Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke.

Teljes beszélgetés:

Adásunkban természetesen szó esett arról is, hogy plakátkampányt indít a Fidelitas Budapest nem cirkusz! címmel.

Hír TV