2021. június 19.,
szombat, Gyárfás napja

Fekete-Győr András elárulta, mi a terve a „propagandistákkal”

2021. március 18., csütörtök 20:12

Törvényhozói terve van Fekete-Győr Andrásnak – így válaszolt a Momentum elnöke Földi-Kovács Andrea azon kérdésére Magyarország élőben című műsorunkban, hogy „mi a terve vele” annak apropóján, hogy a miniszterelnök-jelölt korábban arról beszélt, egy időre eltiltaná az általa propagandistának nevezett konzervatív újságírókat a munkájuk gyakorlásától. Fekete-Győr szerint azokkal a „propagandistákkal” szemben, akik szándékosan valótlanságot állítanak a Büntető-törvénykönyvet szigorítani kell.

 A Büntető-törvénykönyv tartalmaz olyan büntetési tételt, hogy foglalkoztatástól eltiltás Fekete-Győr András közlése szerint.

Sorolta,

ez lehet fél év, egy év, öt év, vagy örökre.

Ha Magyarország bírósága azt találná, hogy szándékosan valótlan tényeket állít, akkor azt majd a bíróság el fogja tudni dönteni – tette hozzá.

A pártja által szorgalmazott elszámoltatást, valamint a vállalkozói réteg „fidesztelenítését” momentumos politikus úgy képzeli el, hogy az valóban megvalósítható jogállami keretek között.

Fekete-Győr András közölte, szükség van egy korrupcióellenes ügyészségre, ilyen működik például Romániában, mert - tette hozzá - a lakosság ott nem tűrte, hogy a politikusok lopják a pénzüket.

Teljes beszélgetés: