2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Magyarország élőben

Boros Bánk Levente: Gyurcsányék érdekeltek abban, hogy veszítsen Bíró László

Az ellenzéki napirend előtti felszólalások tartalmában nem látni a koordinációt, az összehangolt fellépést, amiről napirenden kívül prédikálnak – jelentette ki Boros Bánk Levente Magyarország élőben extra című műsorunkban. A Médinéző Központ igazgatója úgy látja, a balliberális pártok furcsa helyezkedési játékot folytatnak egymáshoz képest és egymással szemben.

  • Boros Bánk Levente: Gyurcsányék érdekeltek abban, hogy veszítsen Bíró László

Vadai Ágnes szavaira reagálva Boros Bánk Levente elmondta, nagyon beszédes volt a Gyurcsány-párt képviselőjének a felszólalása, mert jól mutatja, hogy „a Gyurcsány házaspár és pártjuk, milyen testtartást vett fel”.

Nem most kezdték ezt a demagógiát, amit Vadai előadott, hanem a múlt hétvégén egy online szezonnyitón, amikor Gyurcsány Ferenc és felesége is hasonló stílusban és tartalomban szólat fel (…) olyan mérhetetlen demagógiát tapasztaltunk, amely azért visszás, mert Vadai Ágnes volt a Gyurcsány-kormány egyik államtitkára (…) arra apellál Gyurcsány Ferenc és Vadai Ágnes, hogy az emberek elfelejtik azt, hogy ők mit tettek és mit képviseltek 2010 előtt

– tette hozzá.

Boros Bánk Levente szerint csak helyezkedést látni a balliberális oldalon és annak ellenére, hogy Gyurcsányék egy közös listáról beszélnek, talán Gyurcsányék a legérdekeltebbek abban, hogy a borsodi időközi választást ne Bíró László jobbikos politikus nyerje, mert az egzisztenciális kérdés a Jobbik számára.

Ha elbukik a Jobbik jelöltje, akkor olyan presztízsvereséget szenved a párt, ami Gyurcsány Ferenc malmára hajtja a vizet

– jegyezte meg a Médinéző Központ igazgatója.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!