2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 12:55

Belföld

Napirend előtti gyalázkodás

Semmilyen konkrét javaslatot nem tett, ugyanakkor hevesen szidta a kormánypárti politikusokat hétfőn a parlamentben Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa. A gyurcsányista-képviselő szavaira a kormány részéről Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára reagált.

  • Napirend előtti gyalázkodás

Vadai Ágnes szerint a kormánypártoknak csak a luxus a fontos és képtelenek kezelni a magyarokat sújtó gazdasági válságot, mert - mont mondta - sem szándékuk és képességük sincs hozzá. A DK politikusa azt állítja, a Fidesz-KDNP még a járvány idején is a lopással és a baráti, haveri körökkel volt elfoglalva.

Maguk nem bátrak, hanem csoportosan, előre kitervelten, másokat megtévesztve tevékenykedő esküszegők, akiknek a saját hasznuk mindig is fontosabb volt, mint a magyar nép és ez akkor is így van, ha minden elé odateszik, hogy nemzeti és keresztény

– zárta szavait Vadai.

A napirend előtti gyalázkodásra Kövér László házelnök Dömötör Csabának, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának adta át a szót. Az Országgyűlés elnöke arra kérte a politikust, hogy

úgy válaszoljon Vadainak, mintha egy napirend előtti hozzászólást halott volna.

Dömötör Csaba felidézte, nem kér a kormány a kioktatásból azok után, hogy Gyurcsány Ferenc kormánya az ország nyakába sózta a devizahitelezést.

Ami a „luxuskormányzást” illeti az államtitkár arra kérte, Vadait, nézzen utána, hogy Gyurcsány hány száz milliókat vesz ki osztalékként a cégeiből.

Hozzátette,

egyébként hogyan érkezik egy elkobzott villából (…) vagy ideér, vagy nem, vagy be tud jönni vagy nem, ha valaki munkakerülő itt a Házban és ritkán látogatja meg, akkor az önök padsoriban keresném, mégpedig azért is, mert gyakran bojkottot is hirdetnek.

Dömötör Csaba a baloldali álhírgyártások kapcsán arra is kitért, hogy szerint nem túlzást azt állítani, a járvány második hullámában sem lehet semmilyen segítségre számítani az ellenzéki pártok részéről.

Vadai Ágnes és Dömötör Csaba felszólalása: 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!