2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Kultúra

Elhunyt magyar zenészekre emlékeznek május 26-án az Erkel Színházban

Égiek koncertje címmel rendeznek estet május 26-án az Erkel Színházban. A műsorban azokra az előadókra emlékeznek, akik az utóbbi évtizedekben hunytak el.

  • Elhunyt magyar zenészekre emlékeznek május 26-án az Erkel Színházban

A koncerten dalaikkal idézik meg Balázs Fecót, Benkő Lászlót, Bokor Tibort, Cipőt, Cserháti Zsuzsát, Fekete Gyulát, Flipper Öcsit, Gallai Pétert, Jakab Györgyöt, Kékes Zoltánt, Komár Lászlót, Kóbor Jánost, Máté Pétert, Mihály Tamást, Orbán Józsefet, Som Lajost, Somló Tamást, Torontáli Istvánt, Tunyogi Pétert és Zámbó Jimmyt - közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

Színpadra lép Abaházi Csaba, Kalapács József, Keresztes Ildikó, Luigi, Nagy Szilárd, Ragány Misa, Sándor Évi, Takáts Tamás, Varga Miklós, Varga Viktor, Vastag Tamás, Veréb Tamás, Weisz Viktor és Zeffer András.

Az est házigazdája Várkonyi Attila (Dj Dominique), kísér a Stúdió 11 ensemble.

"Már kissrác koromban, rajongóként nagyon sokat jártam Korál koncertre. Később, kollégaként sokszor találkoztunk. Egyik legemlékezetesebb pillanat az volt, amikor együtt énekeltük el a Kossuth téren, egy nagygyűlésen, több százezer ember előtt a Reményhimnusz című dalt, az én repertoáromból" - idézte Varga Miklóst a közlemény.

A programban a technika segítségével együtt énekelhet Keresztes Ildikó Balázs Fecóval, de megjelenik Gallai Péter is egy duett erejéig. Megemlékeznek azokról is, akik nem énekesként, hanem hangszeres zenészként lettek ismertek és népszerűek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!