2020. augusztus 15.,
szombat, Mária napja

Keménymag: Terítéken a kötcsei menü

Hír TV

2019. szeptember 10., kedd 21:50

A kötcsei pikniken a provokáció szándékával megjelent haladó újságírók valójában önmaguk paródiájává váltak, már csak röhögni lehet rajtuk, hiszen számukra az egyik legfontosabb kérdés a szarvasmarhák bélfogó tablettájáról szólt. A közéleti B-Közép csapata, Jeszenszky Zsolt, Apáti Bence és Dezse Balázs ezúttal terítékre vette a kötcsei menüt, ezen kívül a Keménymagban szó egyebek között volt a fővárost járó Puzsér-mobil tulajdonosáról és vendégeink megnézték azt is, hogyan rajzolja újra Budapest térképét Karácsony Gergely. Sőt, az adásban vendégeink még dalra is fakadtak, nem is akármilyen apropóból. Műsorvezető. M. Dobos Marianne.

A hétvégén rendezték a 19. Polgári Pikniket Kötcsén. A nem sajtónyilvános rendezvényen az ellenzéki médiumok pedig feltették a legfontosabb kérdéseiket, mi volt a menü, ki milyen ruhát viselt, ahelyett mi a tartalom. Apáti Bence szerint a „klímaterrorizmus” jegyében a haladó újságírók eljutnak odáig, hogy fideszes politikusokat azzal kérdeznek fel, esznek-e marhahúst, hiszen „ismert, ha marhahúst eszel, akkor klímabűnöző vagy”.

Az a kérdés is elhangzott, hogy a politikus figyel-e arra, hogy az állatnak, amit megevett, előtte adtak-e be szélfogó tablettát.

Apáti Bence egyébként erről blogbejegyzést is közzétett a Hír TV oldalán, ugyanakkor Jeszenszky Zsolt „sztár” lett Kötcsén, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök is megosztotta közös fotójukat a közösségi oldalán.

 

Apáti Bence felhívta rá a figyelmet, minden évben el kell viselni az ellenzéki újságírók kötözködős kérdéseit, de legutóbbi alkalommal már nagyon izzadságszagú volt az egész produkciójuk.

Olyannyira túltolták a provokatív, már-már önmaga paródiájává váló felkérdezősdit, hogy igazából csak röhögni lehet rajta

– tette hozzá Jeszenszky Zsolt.

Adásunkban ezen kívül szó volt még a fővárost járó Puzsér-mobil tulajdonosáról, aki ismét elküldte melegebb éghajlatra versenytársait. Benéztünk a VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András stábszobájába, ahol vagy illegális adatbázist építettek ki vagy hálójátékoztak a munkatársai. És megnéztük, hogyan rajzolja újra Budapest térképét Karácsony Gergely.

Teljes adás: 

Hír TV