2024. 06. 17. Hétfő Laura, Alida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Keménymag

Keménymag: Terítéken a kötcsei menü

A kötcsei pikniken a provokáció szándékával megjelent haladó újságírók valójában önmaguk paródiájává váltak, már csak röhögni lehet rajtuk, hiszen számukra az egyik legfontosabb kérdés a szarvasmarhák bélfogó tablettájáról szólt. A közéleti B-Közép csapata, Jeszenszky Zsolt, Apáti Bence és Dezse Balázs ezúttal terítékre vette a kötcsei menüt, ezen kívül a Keménymagban szó egyebek között volt a fővárost járó Puzsér-mobil tulajdonosáról és vendégeink megnézték azt is, hogyan rajzolja újra Budapest térképét Karácsony Gergely. Sőt, az adásban vendégeink még dalra is fakadtak, nem is akármilyen apropóból. Műsorvezető. M. Dobos Marianne.

  • Keménymag: Terítéken a kötcsei menü

A hétvégén rendezték a 19. Polgári Pikniket Kötcsén. A nem sajtónyilvános rendezvényen az ellenzéki médiumok pedig feltették a legfontosabb kérdéseiket, mi volt a menü, ki milyen ruhát viselt, ahelyett mi a tartalom. Apáti Bence szerint a „klímaterrorizmus” jegyében a haladó újságírók eljutnak odáig, hogy fideszes politikusokat azzal kérdeznek fel, esznek-e marhahúst, hiszen „ismert, ha marhahúst eszel, akkor klímabűnöző vagy”.

Az a kérdés is elhangzott, hogy a politikus figyel-e arra, hogy az állatnak, amit megevett, előtte adtak-e be szélfogó tablettát.

Apáti Bence egyébként erről blogbejegyzést is közzétett a Hír TV oldalán, ugyanakkor Jeszenszky Zsolt „sztár” lett Kötcsén, hiszen Orbán Viktor miniszterelnök is megosztotta közös fotójukat a közösségi oldalán.

 

Apáti Bence felhívta rá a figyelmet, minden évben el kell viselni az ellenzéki újságírók kötözködős kérdéseit, de legutóbbi alkalommal már nagyon izzadságszagú volt az egész produkciójuk.

Olyannyira túltolták a provokatív, már-már önmaga paródiájává váló felkérdezősdit, hogy igazából csak röhögni lehet rajta

– tette hozzá Jeszenszky Zsolt.

Adásunkban ezen kívül szó volt még a fővárost járó Puzsér-mobil tulajdonosáról, aki ismét elküldte melegebb éghajlatra versenytársait. Benéztünk a VIII. kerületi ellenzéki polgármesterjelölt, Pikó András stábszobájába, ahol vagy illegális adatbázist építettek ki vagy hálójátékoztak a munkatársai. És megnéztük, hogyan rajzolja újra Budapest térképét Karácsony Gergely.

Teljes adás: 

Hír TV

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!