2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

Keménymag

Keménymag: Szinte egész Európát térdre kényszerítette Orbán Viktor

A Hír TV mai Keménymag című műsorából többek között kiderült, hogy ki a Legény a gáton, de annak is próbáltak utánajárni, hogy mi kerül ki a DK-sok konyhájából. Velkovics Vilmos műsorvezető vendégei Apáti Bence, Lentulai Krisztián és Pataki Tamás voltak.

  • Keménymag: Szinte egész Európát térdre kényszerítette Orbán Viktor

Csalódott a magyar ellenzék, akik jobb híján abba kapaszkodtak, hogy mennyire elszigetelődött a magyar miniszterelnök: senki nem fogadja, senki nem áll vele szóba, és éppen csak nem sikerült neki átírnia a teljes uniós költségvetést és alig sikerült ott valakivel találkozni a „nagyok” közül

– vezette fel a műsor első témáját Velkovics Vilmos műsorvezető.

A múlt heti brüsszeli bravúr kapcsán Apáti Bence felidézte azt a mémet, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnököt körbevették más uinós tagállamok vezetői, és csak annyi szöveget írtak a képhez, „hogy ott még írd alá, és haladjunk”.

Pataki Tamást, a Magyar Nemzet újságíróját ez a jelenet azokra a régi barokk festményekre emlékeztette, amelyeken a vezető középen áll, és a többiek mind felnéznek rá és isszák a szavait.

Velkovics Vilmos arra hívta fel a figyelmet, hogy a teremben mindenkin sötét vagy fekete nyakkendő volt, egyedül Orbán Viktor viselt színeset, méghozzá narancssárgát.

Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese az elhangzottakhoz azt fűzte hozzá, hogy

a baloldali szellemi holdudvar azon tagjai, akik korábban Balatonszárszón Farkasházy Tivadar nyaralójában gyűltek össze nyaranta, most olyan kijelentéseket tesznek, amelyekkel mintha a saját oldaluk követőinek üzennének. Ezek többek között, hogy Orbán Viktor igenis győzött, térdre kényszerítette szinte egész Európát. Mert úgy tűnik, hogy még olyan „kis” nemzetek is, mint a franciák vagy a németek be tudtak hódolni ennek a tízmilliós populációnak. Ez az elszigetelődés

– jegyezte meg pikírten Lentulai, majd hozzátette, hogy bár az a rossz ízű szóbeszéd járta, hogy a magyar miniszterelnök minden kávéházból kiírta magát, most csúfosan megdőlt.

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és a Hír TV műsorvezetője és műsorainak visszatérő vendége ezt követően Donáth Anna „tévedését” is felidézte, aki Orbán győzelmét a sajátjuknak tekintette. Ezután közte és Puzsér Róbert között egy cicaharc bontakozott ki, hiszen még a nagyszájú publicista is elismerte a Brüsszelben aratott magyar-lengyel diadalt. De a hab a tortán az volt, mikor megszólalt a „gazdi”, Soros György, aki ugyancsak arról írt több platformon is, hogy neki mekkora vereség az, ami az Unió központjában történt – hangsúlyozta Apáti.

A műsorban ezt követően a Keménymag csapata Legény Zsolt, egykori MSZP-s országgyűlési képviselő csúfos lebukását sem hagyhatta szó nélkül.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyulán kampányolt Lázár János

Gyulán kampányolt Lázár János

Fogunk még hozni gyárakat Gyulára - mondta az építési és közlekedési miniszter a Békés vármegyei fürdővárosban rendezett utcafórumon pénteken kora este.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!