2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Keménymag

Keménymag: Propagandista az, aki azt írja, ami Fekete-Győrnek nem tetszik

A Keménymag stábja ezen a héten sajátos módon emlékezett meg a sajtószabadság ünnepéről. Velkovics Vilmos műsorvezető vendégei Apáti Bence, Lentulai Krisztián és Gav Duncan voltak.

  • Keménymag: Propagandista az, aki azt írja, ami Fekete-Győrnek nem tetszik

A műsorban elsőként reagáltak a Momentum elnökének, Fekete-Győr Andrásnak a fenyegetésére. A balliberális párt miniszterelnök-jelöltje ugyanis egy videóüzenetben keményen leszögezte, hogy többek között a TV2 vagy az Origo propagandista újságíróit eltiltaná a foglalkozásuktól, hogyha hatalomra kerülne az ellenzéki összefogás.

Gav Duncan, a Kontra újságírója a történtek kapcsán a kettős mércére hívta fel a figyelmet. Mert

míg a baloldal fenyegetőzhet akár azzal is, hogy földönfutóvá teszi a fideszeseket, addig ha a jobboldalon egy pikánsabb megjegyzés elhagyja valaki száját, az ellenzék Brüsszelig képes futni és sírni. Még mindig abban bíznak, hogy külföldi segítséggel talán sikerülhet Orbán Viktort eltávolítani a székéből, ha már ők olyan bénák

– hangsúlyozta Duncan.

Lentulai Krisztián ezt követően kicsit elmerengett azon, hogy

a baloldali sajtóorgánumoknál dolgozók nem propagandisták-e.

Erre Velkovics Vilmos azt felelte, hogy

propagandista az, aki azt írja, ami Fekete-Győrnek nem tetszik.

Erre Gav Duncan csak annyit reagált, hogy akkor vélhetően hosszú lehet az a lista.

Apáti Bence mindezek után azt a kérdést tette fel, hogy „Fegyőr” eltiltása után mennyi idő után térhet majd vissza valaki a szakmájához. De a beszélgetés során az is felmerült, hogy a Zsúrpubival vagy az Alfahírrel mi lesz. Vagy az ő olvasatukban vannak jó propagandisták is – hangzott el.

A műsor második felében pedig arra is igyekeztek választ adni, hogy a járványhelyzet kellős közepén miért az LMBTQ-jogok tiprása a legnagyobb problémája az Európai Uniónak.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!