2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Keménymag

Keménymag: Nagy Blanka azzal futott be, hogy nem csinált egyebet, csak káromkodott

A Keménymag vendégei Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Pataki Tamás író, a Magyar Nemzet újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

  • Keménymag: Nagy Blanka azzal futott be, hogy nem csinált egyebet, csak káromkodott

„Nagy Blanka úgy tűnik, hogy gazdát keres magának, ugye kilépett a Momentumból és hát ez a mások által csinosnak mondott, tehetséges, szépreményű lány úgy tűnik, hogy pártot keres”

-          vezette fel a témát Velkovics Vilmos.

„Blanka esetében elképzelitek azt az önéletrajzot, amiben ő valóban beadja a különböző pártok HR-eseihez, hogy hogy néz ki a szakmai pedigré?”

-          reagált Lentulai Krisztián.

„Blanka egy fiatal valaki, akit olyan magasságokba emeltek, amire ő nem szolgált rá”

-          mondta Apáti Bence.

„Állandóan azt hallottuk az ellenzéki médiától, hogy durvul a közbeszéd, hogy egyre színvonaltalanabb stb. És akkor piedesztálra emelnek egy fiatalt, aki lényegében csak azzal futott be, mert egyéb értelmes dolgot nem mondott, hogy káromkodott.”

-          válaszolta Pataki Tamás.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Az olasz jobboldal sem akar belépni a háborúba + videó

Egy olyan országért nem mennek háborúba, amely még csak nem is tagja a NATO-nak – ezt mondta a HírTV-nek a Liga szenátora. Az olasz pártok többsége is egyetért abban, hogy Ukrajna védelmében végre a békére kellene összpontosítani, ez az egyik témája az olaszországi G7 csúcsnak is, ami ma kezdődik.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!