2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Keménymag

Keménymag: Mit tartogat az ellenzéki összefogás?

Ezen a héten is jelentkezett a HírTV bázisdemokrata szeretetközössége Apáti Bencével, Lentulai Krisztiánnal és Pataki Tamással.

  • Keménymag: Mit tartogat az ellenzéki összefogás?

Gyurcsány egy eredményes hetet tudhat maga mögött. Létrejött az ellenzéki összefogás.

„Évek óta tudjuk, hogy ez lesz. Most megtörtént, akármennyire ellenkeztek. Kicsit kezd kialakulni az, mint az amerikai demokráciában a kétpólusú világnézet. Nyilván más előtörténettel. De bizony össze kell kapniuk magukat a mi szavazóinknak is, hogy mindenki ott legyen a választáson”

- vélekedett Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese.

„Nehéz szavakat találni. Évek óta az a mondás az ellenzéki oldalon, hogy Orbán Viktor tulajdonképpen saját kezűleg be szeretné gyömöszölni az ellenzéket egy közös indulásba és most akkor úgy kitol az ellenzék Orbán Viktorral, hogy tényleg együtt fognak elindulni”

- nevetett Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Lentulai Krisztián szerint azok a polgárok fognak dönteni 2022-ben, akik bizonytalanok. Szerinte a jó ízlésű, jó lelkű emberek nem szeretik, ha egyszerre sokan vannak egy ellen.

„A Jobbikra még érdemes visszatérni. Én úgy szoktam mondani, hogy egy nemváltást hajtottak végre gyakorlatilag. Olyan képviselőik ülnek a frakciójukban, akik ezelőtt 10-12 éve még terep színű ruhában, bakancsban masíroztak Gyergyószentmiklós környékén is és Gyurcsány Ferenc képével ellátott lábtörlőket árultak jobbikos rendezvényeken. Ezek ugyanazok az emberek … Hogyan fordulhatnak ekkorát velük a világ?!"

- mondta Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója.

 

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!