2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A Hold válaszolt - Portréfilm Bay Zoltánról 10:50

Keménymag

Keménymag: Karácsonyék hülyére veszik a vidék Magyarországát

Miért akarnak egyik napról a másikra „egy egyszerű vidéki gyereket csinálni” a főpolgármesterből? A stúdióban Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: Karácsonyék hülyére veszik a vidék Magyarországát

A Keménymagban kapcsoltunk Nyírtassra, ugyanis főhősünk, Karácsony Gergely főpolgármester hazatért, felfedezte a vidéki gyökereket, és „fontos” dolgot mondott el. A kisfilmből kiderül, hogy ezelőtt a bejelentkezés előtt a jelenlegi főpolgármester az előző választási kampány alatt járt a településen, ezen kívül a stáb arra is kíváncsi volt, hogy a helyiek alkalmasnak tartják-e „a valaha a falu szélén csavargó, bogarászó, egykori falusi kisfiút” arra, hogy miniszterelnök legyen.

Annak idején az Oasis zenekarra mondták azt, hogy iszonyatos fontmilliókat öltek abba, hogy sz@rul szóljanak a lemezeik, mert azzal akartak régies hangzást. Ha a csávót (Karácsony Gergely – a szerk.) úgy akarják a magyar közvéleménynek bemutatni, hogy ő az új Medgyessy Péter, aki esik és kel, bár még nem Falus Ferenc szinten, hanem egy kicsit akadémikusabb módon, akkor ő lesz az, akit megint meg lehet sajnálni

– mutatott rá Lentulai Krisztián.

M. Kovács Róbert szerint a főpolgármester nyírtassi Facebook-bejelentkezése arról szólt, hogy

„itt van egy ízig-vérig urbánus figura, aki azon kívül, hogy kerékpáros sávokat csinál, illetve maximum facebookozik, majd egyik napról a másikra akarnak belőle csinálni egy egyszerű vidéki gyereket”.

Így hülyére van véve a vidéki Magyarország – egészítette ki a 888. főszerkesztő-helyettesének szavait Lentulai Krisztián.

Gav Duncan úgy látja, politikailag erős zsákutca lenézni a vidéki embereket.

Természetesen szóba került Karácsony Gergely nyelvtudása is, és adásunk vendégei egy rövid jelenet erejéig összeálltak és eljátszották, miként is zajlott le a szóbeli nyelvvizsga. Majd a hiperpasszív nyelvtudás miatt a Keménymag segítséget is nyújtott, hogy a jelenlegi főpolgármester elindulhasson a nemzetközi karrier felé. 

Teljes adás: 

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!