2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - műsorvezető: Bayer Zsolt (benne 20-kor hírek)

Következik:

Hírek 21:00

Belföld

Angolul tartana sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Hiperpasszív nyelvtudása van - ezt állítja magáról Karácsony Gergely. A főpolgármester elmondása szerint az angol nyelv speciális szeletét tudja. A legújabb miniszterelnök-jelölt bejelentette: ha megválasztják nemzetközi sajtótájékoztatót tart. Főpolgármesterré választása után már tartott ilyet, a HírTV megtalálta a felvételt: akkor párttársa fordított neki.

Magyar Nemzet: jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót Karácsony Gergely

Karácsony Gergely éveken keresztül jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót a Corvinus Egyetemen - erről ír a Magyar Nemzet.

A lap szerint a főpolgármester 2008 és 2012 között dolgozott ebben a pozícióban, ám a felsőoktatási törvény szerint adjunktus csak az lehetett, aki elvégezte a hároméves doktori iskolát, vagy egyéni felkészülés után sikeresen levizsgázott. A főpolgármester azonban csak 2007-ben kezdte meg a doktori képzést, így - ha elvégezte volna azt - 2010-ig nem alkalmazhatták volna adjunktusként. A doktori fokozat megszerzéséhez egyébként két középfokú nyelvvizsga is kell, Karácsonynak azonban egy sincs.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Pécsi Pride

A helyszínen van tudósítónk Szilágyi Jenő. 2021. szeptember 18.

Hazugság, hogy a kormány elüldözte Budapestről a CEU-t

Ezt Orbán Viktor írta a Szamizdat nevet viselő hírlevelében, amit magyar és nemzetközi körben is terjesztenek. 2021. szeptember 18.

Wintermantel Zsolt: A Blaha Lujza tér már rég elkészülhetett volna

Karácsony Gergelyék nagyjából egy évig nem csináltak semmit, pedig a pandémia időszaka alatt kisebb dugókat okoztak volna a munkálatok. 2021. szeptember 18.

Legfrisebb híreink

Karácsony Gergely hallgat

Egyetlen szót sem tudott mondani Karácsony Gergely a Mediaworks Hírcentrumának arra a kérdésre, hogy milyen tanácsokat adott politikai tanácsadóként Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!