2023. 02. 01. Szerda Ignác napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Angolul tartana sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Hiperpasszív nyelvtudása van - ezt állítja magáról Karácsony Gergely. A főpolgármester elmondása szerint az angol nyelv speciális szeletét tudja. A legújabb miniszterelnök-jelölt bejelentette: ha megválasztják nemzetközi sajtótájékoztatót tart. Főpolgármesterré választása után már tartott ilyet, a HírTV megtalálta a felvételt: akkor párttársa fordított neki.

  • Angolul tartana sajtótájékoztatót Karácsony Gergely

Magyar Nemzet: jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót Karácsony Gergely

Karácsony Gergely éveken keresztül jogtalanul tölthetett be adjunktusi pozíciót a Corvinus Egyetemen - erről ír a Magyar Nemzet.

A lap szerint a főpolgármester 2008 és 2012 között dolgozott ebben a pozícióban, ám a felsőoktatási törvény szerint adjunktus csak az lehetett, aki elvégezte a hároméves doktori iskolát, vagy egyéni felkészülés után sikeresen levizsgázott. A főpolgármester azonban csak 2007-ben kezdte meg a doktori képzést, így - ha elvégezte volna azt - 2010-ig nem alkalmazhatták volna adjunktusként. A doktori fokozat megszerzéséhez egyébként két középfokú nyelvvizsga is kell, Karácsonynak azonban egy sincs.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Nyilvános a miniszterelnök vagyonnyilatkozata is

Orbán Viktornak nincs nagy értékű ingósága, de tartozása sem - derült ki vagyonnyilatkozatából. Kövér László házelnöknek egyáltalán nincs tulajdonában ingatlan. Novák Katalin, államfőnek pedig 41 millió forint megtakarítása van, de a vagyoni helyzete nem változott.
Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Megcsappant Gyurcsány Ferenc pénze

Köddé vált Gyurcsány Ferenc vagyonának egy része, Hadházy Ákos Bécsben vásárolt ingatlant, de titkolja az állatklinikája bevételeit - ez derült ki az országgyűlési képviselők 2022-es bevallásaiból.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!