2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Keménymag

Keménymag: Karácsony megint olyasmit akar mutatni, amihez nem ért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak.

„Egy szemfüles olvasónk észrevette, hogy az a ház, ahol Geri gereblyézik, az az anyukájának a háza előtt van. Azért érdemes megnézni, hogy hogy összekoszolta magát a nagy munkában”

-        mondta Velkovics Vilmos műsorvezető.

„A zsákokban lévő zöldhulladék elég épnek tűnik. Szerintetek ez egész télen kint volt? Tavasszal szedi össze az őszi leveleket. Akkor mit csinált ősszel? Ja tudom, a kormányt támadta. Jön az ember megint és valami olyasmit akar mutatni, amihez nem ért”

-        válaszolta M. Kovács Róbert.

„Nekem vannak vidéki gyökereim. Ősz végén hullanak le a levelek és november végén, december elején szokták ezt a munkát elvégezni, nem áprilisban”

-        jegyezte meg Apáti Bence.

„Van egy hosszú lista, hogy ehhez sem értek, ehhez sem értek, ehhez sem értek”

-        reagált Gav Duncan.

Hír TV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!