2020. szeptember 24.,
csütörtök, Gellért, Mercédesz napja

Keménymag: Karácsony már hónapok óta kitalálta ezt a bojkottot

2020. február 11., kedd 21:55

Eljött a Világvége! Karácsony Gergely 120 napja főpolgármester, és mostantól bojkottálja a HírTV-t, ahol a Keménymag című műsorban beszéltek a magyar oktatás förtelmes, nívótlan, rossz, silány, vacak, csapnivaló és emellett gonosz ellenségéről: a NAT-ról, Gyurcsány Ferenc évértékelőjéről, aki kicsit eltévedt a külön bejáratú kis magán-apokalipszisében, és felidézték, hogy az MSZP-s Korózs Lajos milyen higgadt és európai gondolatokkal járult hozzá a gyöngyöspatai romák sorsának megnyugtató rendezéséhez. A mai műsorban Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista voltak a vendégek.

„A Karácsony teljes tevékenysége hemzseg az ellentmondásoktól, mert a csávónak eleve nincsen egy önálló gondolata, nincs víziója, nincs koncepciója, hanem azért, hogy ő éppen -nagyon ügyesen hozzáteszem – helyezkedni tudjon, ezért abba a narratívába áll bele, amelyikbe éppen beleállítják és akkor ezek időnként komoly ellentmondásba keverednek”

- fogalmazott Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

„Szerintem ez ki van találva hónapok óta, hogy valamilyen indokkal bojkottálni fogja egyébként a jobboldali médiában való szereplést. Ebbe szinte 100 százalékig biztos vagyok és ez most tökre kapóra jött neki”

- mondta Dezse Balázs, a Pesti Srácok újságírója.

Teljes adás:

HírTV