2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Küldetés

Következik:

Híradó 12:00

Keménymag

Keménymag: Jakab Péternek a személyes karrierje volt a tét

A Keménymag vendégei Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.

  • Keménymag: Jakab Péternek a személyes karrierje volt a tét

„Bence, neked mi jutott eszedbe Szerencs kapcsán?”

„Először is, öröm és bódottság, tehát nagyon nagy vidámság uralkodott el rajtam. Folyamatosan figyeltem az eseményeket vasárnap. (…) Nagyon sok tanulsága van ennek a választásnak. Az első és legfontosabb, hogy tudni kell, hogy Bíró László, amikor egyedül indult akkor azt hiszem, hogy 1000 szavazattal kapott többet. Az összes ellenzéki párt beállt mögé, mindegyik, így kevesebb szavazatot kapott. (…)”

-          válaszolta Apáti Bence.

„(…) Ha belegondolunk, hogy 2011 óta időközi választást nem nyert meg soha a Fidesz, tehát annál inkább növeli ennek a győzelemnek a jelentőségét. Mármint országgyűlési.(…)”

-          válaszolta Pataki Tamás.

„Jakabnak óriási tétje volt. Itt nem a kétharmad volt a tét, a személyes karrierje volt szerintem itt a tét. Ez volt a tesztmeccs neki, hogy később milyen pozícióból indulhat.”

-          reagált Lentulai Krisztián.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!