2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

A kenguru

Következik:

Híradó 22:15

Keménymag

Keménymag: Jakab Péter az ország legjobban fizetett komédiása

A heti Keménymagban ismét bizonyosságot nyer, hogy valóban nincs könnyű dolga az ellenzéki cirkusz porondmesterének. Ezúttal Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: Jakab Péter az ország legjobban fizetett komédiása

Komoly dolog, ha valaki egy parlamenti párt frakcióvezetője és ezt Orbán Viktor miniszterelnök is így gondolja, ennek kapcsán pedig felhívta Jakab Péter figyelmét arra, hogy a Jobbik frakcióvezetője tulajdonképpen „egy komédiás, aki hétről-hétre bohócot csinál magából”. Úgy fogalmazott, a képviselő térfelén Gyurcsány Ferenc a főnök, aki azért alkalmazza, hogy „csörgősipkát” húzhasson a fejére. Szellemesebb mutatványokat várnak a képviselőtől.

Az elhangzottra reagálva a HírTV stúdiójában M. Kovács Róbert kiemelte, meg kell állapítani, hogy jelenleg Jakab Péter Magyarország legjobban fizetett komédiása.

Bármit beböfög, kap érte egy tetemes bírságot, jönnek és összedobják neki. Felelősséget ki vállal? Az az okos ellenzéki szavazó, aki ennek a majomnak 5 forintot is hajlandó átutalni

– tette hozzá.

Lentulai Krisztián szerint, azok, akik „beszállnak” Jakab bírságába inkább adakozhatnának olyanoknak, akiknek valóban szükségük van rá, valódi károsultaknak vagy éppen rossz helyzetben élő gyerekeknek.

Tragikomédiának nevezte Filep Dávid, hogy a Jobbik elnöke gyakorlatilag

„felépítette magának a semmilyen felelősséget nem komédiást”.

Emlékeztetett, Jakab mindig azzal kampányol, hogy azt a réteget próbálja képviselni, akiknek csak paprikás krumpli, virsli, parizer jut, őket próbálja megfogni, majd, amikor kap egy 10 milliós bírságot, akkor ezekhez az emberekhez fordul kalapozni.

A Keménymag történetében még sohasem fordult elő, hogy bárki is mentegette volna Gyurcsány Ferencet, Lentulai Krisztián ezúttal megtette. A Karc FM főszerkesztő-helyettese rámutatott,

Gyurcsánynak nem is kellett idomítania, Gyurcsány nélkül Jakabnak ugyanez lett volna a pályaíve, kérni sem kellett őt erre.

Teljes adás:

HírTV

 

 

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!