2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:00

Keménymag

Keménymag: Ilyen helyzetben felelős politikus nem terjeszthet rémhírt

Ezen a héten is jelentkezett a Keménymag, a jobboldali látogatócenter speciális adása Pataki Tamással, a sztyeppe filozófusával, az ihlet verejtékhullámain Apáti Bencével, kitagadott balett-táncossal és a levélszavazatok nagy kombinátorával, Lentulai Krisztiánnal.

  • Keménymag: Ilyen helyzetben felelős politikus nem terjeszthet rémhírt

Gyurcsány Ferenc is reagált a vírushelyzetre. Gyengének és alkalmatlannak nevezte Orbán Viktort és védekezését.

„Ha jól sejtem Ausztria van meghatározva a követendő példaként, de nem csak példaként, hogy milyen gazdasági szintre szeretnénk eljutni, mert az egy nagyon régi vágyálma Magyarországnak, hanem a vírushelyzetben is nagyjából azt lehetett látni, hogy ami ott bekövetkezik az két hetes késéssel Magyarországon is megjelenik. Jelenleg az történik, hogy az intézkedésekben is Ausztriát követjük, akkor mi is a baj pontosan?”

- tette fel a kérdést ironikusan a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Lentulai Krisztián.

Korózs Lajos fantáziája megint meglendült. A nagy mesemondó most statisztikákat tett ki az oldalára, amivel azt akarta bizonyítani, hogy idén a koronavírus volt itthon a vezető halálozási ok. Az ellenzéki publicistaként ismert Ceglédi Zoltán tette tisztába Korózs elképzeléseit.

„Ceglédi Zoltán túl azon, hogy a fél szakma rajta röhög, mert úgy mutatta be magát, mint független szakértő, miközben 865 ezer forint bruttót kap Donáth Annától, de azért vannak neki tiszta pillanatai. Bekommentelte, hogy ez egy 2016-os adat. A vicc az, hogy Korózs se szó, se beszéd eltüntette a posztot, ahelyett, hogy elnézést kért volna, hogy hülyeségeket terjeszt”

- mondta Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

„Kinézné belőlük bárki, hogy valamikor ők próbálnának korrektek lenni egy ilyen helyzetben?! (…) Ez előtt 100 évvel a háború idején ők voltak a legnagyobb békeharcosok, pacifisták. Most miért állnának a változatosság kedvéért az ország oldalára?”

- érdeklődött Pataki Tamás, a Magyar Nemzet újságírója.

„Számomra egészen elképesztő, hogy ezt az embert még nem vették le a sakktábláról. Ez számomra egyébként azt mutatja, hogy az a választói szelektív emlékezet, amit már mi is sokszor évekre csökkentettünk le, ezt most már valószínű hónapokra vagy hetekre, vagy talán órákra csökkent le. Egészen egyszerűen nem érdekli az O1G tömörülést, hogy Korózs Lajos videókkal operált egy időben. És az, hogy most kirak egy 4 évvel ezelőtti Eurostat táblázatot, az meg végképp nem fogja őket érdekelni”

- mondta Lentulai Krisztián.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!