2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Keménymag

Keménymag az igazság és a hazugság jegyében

Az igazság nyomában! Hiszen, az igazságról vagy éppen a hazugságról ki is tudna jobban beszélni, mint Fekete-Győr András, aki egy fantasztikus akciót lengetett be a Facebookon. A Momentum miniszter-elnök jelöltje elmondása szerint poligráfra fogja köttetni magát és a kommentelői így tehetnek majd fel neki kérdéseket. Természetesen a nagy bejelentés ihletet adott Keménymag című műsorunk meghívott vendégeinek is, így a HírTV stúdiójában eljött a nagy hazugságvizsgálat ideje. Akik a kérdéseket feltették: Lentulai Krisztián és Gav Duncan, Fekete-Győr András szerepében Apáti Bence brillírozott, az egész procedúrát pedig Velkovics Vilmos felügyelte.

A Keménymag című műsorunkban megelőlegeztünk a bizalmat Fekete-Győr Andrásnak, ha már a momentumos politikus arról értekezett, hogy tőle bárki és bármit kérdezhet. Ha pedig így van, akkor jöjjön az igazság pillanata.

Néhány tesztkérdés után kiderült, hogy a gép működik és elkezdődött a faggatózás, elszámoltatásról, „propagandistákról”, botmixerezésről, a Kínából történő kitiltásról, vagy épp a Momentum és Gyurcsány Ferenc DK-elnök viszonyáról.

S, hogy milyen eredménnyel zárult a hazugságvizsgálat?

Kiderül a teljes adásból:

További témáink:

  • Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere VV Zsolti vendége volt
  • Budapest főpolgármesterének nagyon nehéz a kormánnyal egyeztetnie
  • Vadai Ágnes „Ruandázott” egyet
  • Zugló ennyit követel a kormánytól
  • Gyurcsány Ferenc Truman show-ja
  • Kopasz lett Schmuck Andor és felesége
  • Cseh Katalint kitiltották Kínából
  • Meleg kamaszként tér vissza Amerika Kapitány

HírTV

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!