2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

CPAC Magyarország 2024 13:00

Keménymag

Keménymag az igazság és a hazugság jegyében

Az igazság nyomában! Hiszen, az igazságról vagy éppen a hazugságról ki is tudna jobban beszélni, mint Fekete-Győr András, aki egy fantasztikus akciót lengetett be a Facebookon. A Momentum miniszter-elnök jelöltje elmondása szerint poligráfra fogja köttetni magát és a kommentelői így tehetnek majd fel neki kérdéseket. Természetesen a nagy bejelentés ihletet adott Keménymag című műsorunk meghívott vendégeinek is, így a HírTV stúdiójában eljött a nagy hazugságvizsgálat ideje. Akik a kérdéseket feltették: Lentulai Krisztián és Gav Duncan, Fekete-Győr András szerepében Apáti Bence brillírozott, az egész procedúrát pedig Velkovics Vilmos felügyelte.

  • Keménymag az igazság és a hazugság jegyében

A Keménymag című műsorunkban megelőlegeztünk a bizalmat Fekete-Győr Andrásnak, ha már a momentumos politikus arról értekezett, hogy tőle bárki és bármit kérdezhet. Ha pedig így van, akkor jöjjön az igazság pillanata.

Néhány tesztkérdés után kiderült, hogy a gép működik és elkezdődött a faggatózás, elszámoltatásról, „propagandistákról”, botmixerezésről, a Kínából történő kitiltásról, vagy épp a Momentum és Gyurcsány Ferenc DK-elnök viszonyáról.

S, hogy milyen eredménnyel zárult a hazugságvizsgálat?

Kiderül a teljes adásból:

További témáink:

  • Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere VV Zsolti vendége volt
  • Budapest főpolgármesterének nagyon nehéz a kormánnyal egyeztetnie
  • Vadai Ágnes „Ruandázott” egyet
  • Zugló ennyit követel a kormánytól
  • Gyurcsány Ferenc Truman show-ja
  • Kopasz lett Schmuck Andor és felesége
  • Cseh Katalint kitiltották Kínából
  • Meleg kamaszként tér vissza Amerika Kapitány

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!