2021. május 10.,
hétfő, Ármin, Pálma napja

Keménymag az évértékelők évértékelőjével

2021. február 16., kedd 21:50

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese és sztárvendégünk, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója a Keménymagban megtartotta az évértékelők évértékelőjét, s újfent elmondták, hogy „elvesszük, ellehetetlenítjük, elszabotáljuk, eláruljuk, eladjuk, visszavesszük Magyarországot, s természetesen minden sz@r”. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Az ellenzék szerint drámai események játszódtak le, vasárnap elhallgatott a Klubrádió, a csatornát a hagyományos frekvenciáján lekapcsolták.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetése szerint az egész történet legnagyobb nyertese maga a Klubrádió, hiszen az utóbbi napokban több szó esett róla, mint eddigi fennállása elmúlt húsz évében. A „független” rádió elhallgatására rárepült Szél Bernadett és Hadházy Ákos is. Fáklyát ragadtak és ketten a rádió épülete elé vonultak.

Lentulai Krisztián az akcióra válaszul kijelentette, tudjuk, mi a Klubrádió logója, a zebra, most pedig az van, hogy „a lónak a f@szát helyett, a zebrának a f@szát!”

Vajon, ahhoz mit szól Joe Biden, hogy Európa egyetlen zsidó tévéjét bezárja Niedermüller Péter? – tette fel a kérdést a műsorvezető annak kapcsán, hogy az amerikai elnök „aggodalmát” fejezte ki a magyarországi sajtószabadságért.

Lentulai Krisztián felhívta rá a figyelmet, hogy ilyenkor nem hallani a sok „A” kategóriás hollywoodi celebről, akik je suis táblákkal tiltakoznának az ellen, hogy micsoda dolgok történnek Magyarországon.

Mint ismert, a Klubrádióval ellentétben a Facebookot nem tudta lekapcsolni az Orbán, s ha már ott volt a közösségi tér, akkor Gyurcsány Ferenc szombaton ki is használta az alkalmat és évértékelőt tartott, beszéde közben pedig nagy klasszikusokat és világhírű szerzőket is idézett.

Természetesen erről, Gyurcsány újabb bakijáról, sőt Pozsonyt Bratislavaként emlegető Dobrev Kláráról és még sok másról is szó esett a Keménymagban.

Teljes adás: 

HírTV