2021. 10. 27. Szerda Szabina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sporthírek 07:50

Keménymag

Keménymag az évértékelők évértékelőjével

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese és sztárvendégünk, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója a Keménymagban megtartotta az évértékelők évértékelőjét, s újfent elmondták, hogy „elvesszük, ellehetetlenítjük, elszabotáljuk, eláruljuk, eladjuk, visszavesszük Magyarországot, s természetesen minden sz@r”. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

Az ellenzék szerint drámai események játszódtak le, vasárnap elhallgatott a Klubrádió, a csatornát a hagyományos frekvenciáján lekapcsolták.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetése szerint az egész történet legnagyobb nyertese maga a Klubrádió, hiszen az utóbbi napokban több szó esett róla, mint eddigi fennállása elmúlt húsz évében. A „független” rádió elhallgatására rárepült Szél Bernadett és Hadházy Ákos is. Fáklyát ragadtak és ketten a rádió épülete elé vonultak.

Lentulai Krisztián az akcióra válaszul kijelentette, tudjuk, mi a Klubrádió logója, a zebra, most pedig az van, hogy „a lónak a f@szát helyett, a zebrának a f@szát!”

Vajon, ahhoz mit szól Joe Biden, hogy Európa egyetlen zsidó tévéjét bezárja Niedermüller Péter? – tette fel a kérdést a műsorvezető annak kapcsán, hogy az amerikai elnök „aggodalmát” fejezte ki a magyarországi sajtószabadságért.

Lentulai Krisztián felhívta rá a figyelmet, hogy ilyenkor nem hallani a sok „A” kategóriás hollywoodi celebről, akik je suis táblákkal tiltakoznának az ellen, hogy micsoda dolgok történnek Magyarországon.

Mint ismert, a Klubrádióval ellentétben a Facebookot nem tudta lekapcsolni az Orbán, s ha már ott volt a közösségi tér, akkor Gyurcsány Ferenc szombaton ki is használta az alkalmat és évértékelőt tartott, beszéde közben pedig nagy klasszikusokat és világhírű szerzőket is idézett.

Természetesen erről, Gyurcsány újabb bakijáról, sőt Pozsonyt Bratislavaként emlegető Dobrev Kláráról és még sok másról is szó esett a Keménymagban.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!