2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napi aktuális 06:30

Keménymag

Keménymag az évértékelők évértékelőjével

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese és sztárvendégünk, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója a Keménymagban megtartotta az évértékelők évértékelőjét, s újfent elmondták, hogy „elvesszük, ellehetetlenítjük, elszabotáljuk, eláruljuk, eladjuk, visszavesszük Magyarországot, s természetesen minden sz@r”. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag az évértékelők évértékelőjével

Az ellenzék szerint drámai események játszódtak le, vasárnap elhallgatott a Klubrádió, a csatornát a hagyományos frekvenciáján lekapcsolták.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetése szerint az egész történet legnagyobb nyertese maga a Klubrádió, hiszen az utóbbi napokban több szó esett róla, mint eddigi fennállása elmúlt húsz évében. A „független” rádió elhallgatására rárepült Szél Bernadett és Hadházy Ákos is. Fáklyát ragadtak és ketten a rádió épülete elé vonultak.

Lentulai Krisztián az akcióra válaszul kijelentette, tudjuk, mi a Klubrádió logója, a zebra, most pedig az van, hogy „a lónak a f@szát helyett, a zebrának a f@szát!”

Vajon, ahhoz mit szól Joe Biden, hogy Európa egyetlen zsidó tévéjét bezárja Niedermüller Péter? – tette fel a kérdést a műsorvezető annak kapcsán, hogy az amerikai elnök „aggodalmát” fejezte ki a magyarországi sajtószabadságért.

Lentulai Krisztián felhívta rá a figyelmet, hogy ilyenkor nem hallani a sok „A” kategóriás hollywoodi celebről, akik je suis táblákkal tiltakoznának az ellen, hogy micsoda dolgok történnek Magyarországon.

Mint ismert, a Klubrádióval ellentétben a Facebookot nem tudta lekapcsolni az Orbán, s ha már ott volt a közösségi tér, akkor Gyurcsány Ferenc szombaton ki is használta az alkalmat és évértékelőt tartott, beszéde közben pedig nagy klasszikusokat és világhírű szerzőket is idézett.

Természetesen erről, Gyurcsány újabb bakijáról, sőt Pozsonyt Bratislavaként emlegető Dobrev Kláráról és még sok másról is szó esett a Keménymagban.

Teljes adás: 

HírTV

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!