2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Keménymag

Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

A Hír TV mai Keménymag című műsorában Karácsony Gergely első 100 napját, a Pécs Pride-ot, a gyöngyöspatai romaügyet és a börtönbizniszt szedte darabokra Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa, Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója és Jeszenszky Zsolt politikai hobbista Velkovics Vilmos műsorvezetővel.

  • Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

Karácsony Gergely 101 kínos napja, 8 óra 12 perce főpolgármester már, és Medgyessy Péter szerint a vártnál jobban teljesít, hiszen a főpolgármester nemrégiben előállt az „Ambrózy-tervvel”, amely segíthet beporozni a budapesti villamos síneket – vezette fel a Hír TV mai Keménymag című műsorát Velkovics Vilmos műsorvezető.

A műsorvezető vendégeivel először közösen megnézte Cseh Katalin Momentumos EP-képviselő múlt heti strasbourgi kirohanását, amelyben a politikus hathatós fellépést kért hazánk ellen. A felvétel kapcsán Dezse Balázs megjegyezte, hogy amit az ellenzék mind idehaza, mind az EP-ben leművel,

az nem vita, hanem provokáció.

Jeszenszky Zsolt mindehhez hozzátette, hogy a baloldal jól kitalálták a tematizálást, legyen szó az egészségügyről, az oktatásról vagy Mészáros Lőrincről. Ezek egy idő után működnek is azoknál az embereknél, akik kevésbé figyelnek a tényekre, és ugranak a hisztériakeltésre. Arról pedig szó nincs, hogy a kormány nem hajlandó vitázni, csak a baloldal ezt a toposzt is jól felépített, a médiájuk pedig erre csak ráerősít - emelte ki.

A vendégek az első vidéki melegfelvonulásról, a Pécs Pride-ról is kifejtették a véleményüket. Velkovics Vilmos elmondta, hogy a szervezők a baloldali önkormányzat és az önkormányzati cégek kitelepülésére is számítanak.  A promóciós kampányukban pedig az is elhangzott, hogy annyi heterót hagynak csak meg, akik teleszülik a Kárpát-medencét melegekkel. Apáti Bence az elhangzottakra úgy reagált, nem érti, hogy a normális homoszexuális közösség miért nem emeli fel a hangját az ügyben,

hiszen az ilyen megnyilvánulások csak ártanak nekik.

Teljes adás:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!