2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

A "Bihar grófja" Czárán Gyula 11:00

Keménymag

Keménymag: Az álhírgyáros CNN

Bizonyára mindenki tudja, múlt héten a Trump elnök által csak álhírgyárnak nevezett CNN készített riportot Szijjártó Péterrel. A műsorvezető a magyarországi rendeleti kormányzás felől érdeklődött, de már a kérdéseit is hamis hírekre alapozta.

  • Keménymag: Az álhírgyáros CNN

„Döbbenetes a csaj egyébként. Nekem az volt az elképesztő, hogy azt mondta „that's new” – ez új, nem azt mondta, hogy elnézést. Nem azt mondta, hogy az az egyébként 4 percen keresztültartó felvezetés, ami kérdésnek hív, ami egyébként nem kérdés hanem állítások és csomó minden hazugság és majd csak 4 perc folyamatos hazugság után tesz fel egy kérdést és utána nem azt mondta, hogy elnézést kérek”

- mondta a Magyar Nemzet főmunkatársa, Apáti Bence Christiane Amanpour műsorvezetőre reagálva.

„Azt becsülöm a CNN-ben, hogy nagyon bátrak. Mert ugye láttuk az előző években, hogy Szijjártó Péter az elmúlt évek során rendszeresen a porig alázza, atombombát dob rájuk, beledöngöli őket a betonba és ennek ellenére megmerik hívni. Ez mondjuk az egyetlen dolog, amit értékelni tudok bennük”

- fogalmazott Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója. Elmondta ezzel önmagát járatja le a csatorna.

„Trump elnök is éppen tegnap mondta meg a CNN-nek, persze sokadszorra, hogy ők a fake news és, hogy a nézettségük az minden korábbit alulmúl, mert nem érdekli az embereket, mivel annyira elvesztették a hitüket”

- mondta Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!