2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Mátyás utolsó éjszakája 11:00

Keménymag

Keménymag: Amikor az emberek jól érzik magukat, az az ellenzéknek tragédia

A „nagy leleplezés”, ami alapján végre megérthetjük, hogy mit és miért csinál járványkezelés címén a kormány. A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: Amikor az emberek jól érzik magukat, az az ellenzéknek tragédia

Szegény ellenzéket az ág is húzza, (…) hónapokon keresztül tolták, hogy sz@r a kínai vakcina, sz@r az orosz, Orbán oltassa be magát először és az Orbán-kormány ahelyett, hogy segítene, nem átall jól kormányozni, jól megoldani a vakcinabeszerzést, ráadásul még kommunikálja is – hívta fel rá a figyelmet az adás elején Apáti Bence annak apropóján, hogy „nagy leleplezést” tett a Telex. Az oldal ugyanis „rájött”, hogy „megvan Orbán harmadik csodafegyvere”. Az internetes lap szerint a járványkezelés valójában egy kommunikációs csata volt, amelyben az aktív, cselekvő kormány imidzsét építik fel. Azt írják, nem csodálkoznának, ha a jövő évi választásra egy „Orbán megmentett minket a vírustól” narratívát építene fel a Rogán-stáb, ezen kívül a Telex szerint az a cél, hogy az ellenzéket kommunikációs vákuumba helyezzék.

Megint az látszik, hogy amikor kormány kommunikálja a sikert, akkor az ellenzék, valamint az ő sajtója felháborodva csapkodja az asztalt. Így történt ez a hétvégi terasznyitások alkalmával is, hiszen ismét szintet lépett a hétvégén a baloldali sajtó. Miután megnyitottak a teraszok és Orbán Viktor kormányfő is megivott egy sört, volt, aki azt hangoztatta, hogy az ebből az alkalomról posztolt fotó csak a photoshop eredménye, mert „Orbán nem megy az emberek közé”.

A „négymillió szegényember országában” most hétvégén azt lehetett látni, hogy tömve voltak a teraszok, tehát Gyurcsányék nyugodtan demonstrálhatnak az emberek nem ugyanezt mutatták

– mutatott rá M. Kovács Róbert.

Az ő tragédiájuk az, ha az emberek jó érzik magukat, Bayer Zsolt mondta régebben, hogy van az az embertípus, akinél mindig van egy nejlonzacskóban egy darab kutyasz@r, ha pedig egy pillanatra jól érezné magát, akkor csak beleszagol egyet

– tette hozzá Velkovics Vilmos.

Apáti Bence szerint az egész olyan, mintha valaki eljutna egy mesés medencés helyre, majd ott a víztükrön meglátna egy hajszálat és neki az rontaná el az egész nyaralását.

Pontosan azt látni az ellenzéken, hogy miközben Magyarország fényévekkel előbb jár, mint a többi ország, hogy nemsokára meglesz a 4 millió beoltott, hogy kinyitottak a teraszok, hogy hamarosan visszatér az élet a rendes kerékvágásba, de ők azt az egy hajszálat keresik a medencében

– tette hozzá.

Teljes adás:

 

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ursula von der Leyen: az EU a gázárak csökkenésére számít

Ursula von der Leyen: az EU a gázárak csökkenésére számít

Az Európai Bizottság arra számít, hogy a gázárak csökkenni fognak annak köszönhetően, hogy a cseppfolyósított földgáz (LNG) globális kínálata emelkedik, ami teret ad a megújuló energiaforrásokba történtő befektetéseknek - mondta Ursula von der Leyen.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!