2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 07:00

Keménymag

Keménymag: Amikor az emberek jól érzik magukat, az az ellenzéknek tragédia

A „nagy leleplezés”, ami alapján végre megérthetjük, hogy mit és miért csinál járványkezelés címén a kormány. A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.

  • Keménymag: Amikor az emberek jól érzik magukat, az az ellenzéknek tragédia

Szegény ellenzéket az ág is húzza, (…) hónapokon keresztül tolták, hogy sz@r a kínai vakcina, sz@r az orosz, Orbán oltassa be magát először és az Orbán-kormány ahelyett, hogy segítene, nem átall jól kormányozni, jól megoldani a vakcinabeszerzést, ráadásul még kommunikálja is – hívta fel rá a figyelmet az adás elején Apáti Bence annak apropóján, hogy „nagy leleplezést” tett a Telex. Az oldal ugyanis „rájött”, hogy „megvan Orbán harmadik csodafegyvere”. Az internetes lap szerint a járványkezelés valójában egy kommunikációs csata volt, amelyben az aktív, cselekvő kormány imidzsét építik fel. Azt írják, nem csodálkoznának, ha a jövő évi választásra egy „Orbán megmentett minket a vírustól” narratívát építene fel a Rogán-stáb, ezen kívül a Telex szerint az a cél, hogy az ellenzéket kommunikációs vákuumba helyezzék.

Megint az látszik, hogy amikor kormány kommunikálja a sikert, akkor az ellenzék, valamint az ő sajtója felháborodva csapkodja az asztalt. Így történt ez a hétvégi terasznyitások alkalmával is, hiszen ismét szintet lépett a hétvégén a baloldali sajtó. Miután megnyitottak a teraszok és Orbán Viktor kormányfő is megivott egy sört, volt, aki azt hangoztatta, hogy az ebből az alkalomról posztolt fotó csak a photoshop eredménye, mert „Orbán nem megy az emberek közé”.

A „négymillió szegényember országában” most hétvégén azt lehetett látni, hogy tömve voltak a teraszok, tehát Gyurcsányék nyugodtan demonstrálhatnak az emberek nem ugyanezt mutatták

– mutatott rá M. Kovács Róbert.

Az ő tragédiájuk az, ha az emberek jó érzik magukat, Bayer Zsolt mondta régebben, hogy van az az embertípus, akinél mindig van egy nejlonzacskóban egy darab kutyasz@r, ha pedig egy pillanatra jól érezné magát, akkor csak beleszagol egyet

– tette hozzá Velkovics Vilmos.

Apáti Bence szerint az egész olyan, mintha valaki eljutna egy mesés medencés helyre, majd ott a víztükrön meglátna egy hajszálat és neki az rontaná el az egész nyaralását.

Pontosan azt látni az ellenzéken, hogy miközben Magyarország fényévekkel előbb jár, mint a többi ország, hogy nemsokára meglesz a 4 millió beoltott, hogy kinyitottak a teraszok, hogy hamarosan visszatér az élet a rendes kerékvágásba, de ők azt az egy hajszálat keresik a medencében

– tette hozzá.

Teljes adás:

 

HírTV

 

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.
Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.
Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!