2022. 07. 03. Vasárnap Kornél, Soma napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Keménymag

Keménymag: A görögökön segíteni kell, a magyarokon nem?

A HírTV mai Keménymag című műsorábam Jeszekszky Zsolt, Apáti Bence és Dezse Balázs együtt ünnepelték a sokszínűséget a Törökországból szabadjára engedett tömegekkel. Szó volt arról, hogy flottafelvonulást tartott a DK, és egyben a baloldal királyává koronázta magát Gyurcsány Ferenc, valamint a Jobbik haláltusája is említésre került, melyben Jakab Péter tündököl, miközben tegnap Vas megye is elköszönt.

Zavar uralkodik az ellenzéki mezőben. A görög határon a friss eszmék tartalmi és formai vonatkozásban ostromolják Európa határait, közben a magyar baloldal, gazdag élettapasztalatával, a valóság mélyreható ismeretével kicsit lemaradt.

Verhofstadt a napokban azt írta egy Twitter-üzenetében, hogy segíteni kell a görögökön, Jeszenszky Zsolt szerint ez felettébb érdekes helyzet:

„Ha Magyarország lép fel teljesen jogosan a határainak a védelmében, akkor Magyarország náci, fasiszta, idegengyűlölő, ha meg Görögország teszi ezt, akkor segíteni kell.”

Apáti Bence elmondta, hogy a migránsok médiatudatosságát segítő egyesületek is léteznek már és a pár napja az interneten futó videó, amin menekült férfiak tartják a füst fölé a gyerekeket, hogy könnyezzenek épp ezt tükrözi.

Dezse Balázs szerint nevetséges, hogy mikor szóba jött a koronavírus mindenki lázba jött és azt hangoztatták, hogy a kormánynak fel kell készülnie a vírus miatt és fontos a határok ellenőrzése, de amikor a migránskérdésről van szó, akkor hidakat követelnek falak helyett.

Teljes műsor:

HírTV

További epizódok

Keménymag: Az UEFA-nak az álságossága is utolérhető a Münchenben történtekben

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak. 2021. június 29.

Keménymag: A bunkósbot szerep Homonnay Gergelyé

A Keménymag vendégei M. Kovács Róbert a 888.hu újságírója, Gav Duncan, a kontra.hu újságírója és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak. 2021. június 22.

Keménymag: Hol van az elfogadás és az iszonyú propaganda határa?

Ezúttal Apáti Bence, M. Kovács Róbert és Filep Dávid tartott sajátos elemzést a HírTV stúdiójában. Műsorvezető: Velkovics Vilmos. 2021. június 15.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Keménymag: Karácsony rajong Jakabért

A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese voltak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!