2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Keménymag

Keménymag: A botránypolitikus előbb agresszív, majd felveszi az áldozati pózt

Mint ismert, több ismert ellenzéki politikus is polgármesteri széket foglalhatott el az október 13-i önkormányzati választás után. Nyilvánvaló, hogy ezen annyira felbuzdult Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezetője, hogy úgy érezte neki is székfoglalót kell tartania, le kell ülnie egy olyan helyre, ahol egyébként semmi keresnivalója sincsen – így reagált Apáti Bence, Jeszenszky Zsolt és Dezse Balázs az egykori radikális párt országgyűlési képviselőjének arra a provokációjára, amikor a parlamenti patkóban elfoglalta Orbán Viktor miniszterelnök székét. A közéleti B-közép csapata ezúttal arra mutatott rá, hogy milyen módszereket alkalmaznak a botrányhősök és a Velkovics Vilmos műsorvezetése mentén rávilágítottak ezeknek a balhéknak a nyilvánvaló céljára is.

  • Keménymag: A botránypolitikus előbb agresszív, majd felveszi az áldozati pózt

Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa kiemelte, ismét bebizonyosodott az, amit Tordai Bence, a Párbeszéd képviselője is bevallott, hogy bizonyos ellenzéki politikusoknak nincs semmi mondanivalójuk, így a botránypolitizálásban találták meg életük értelmét és a kattintásvadász hírek érdekében generálják a feszültséget.

Mondanivaló híján ők performance-okban élik ki magukat, érthető, hogy nekik erre van szűkségük, mert ez kattintást hoz. De most tényleg! Legközelebb oda fog sz@rni valahova a parlamenti padsorok közé? Az biztos, hogy hozna kattintást.

– egészítette ki Jeszenszky Zsolt.

Ha már botránypolitizálás, a közéleti B-közép csapata nem ment el szó nélkül amellett, hogy Tordai Bence „harcostársa”, Szabó Tímea trógernak nevezte Trócsányi Lászlót a parlamentben, s témát szolgáltatott az is, hogy állítása szerint Tordai az ülésteremben a miniszterelnöktől azt kérdezte: „tele a gyatya, Viktor? (A Párbeszéd országgyűlési képviselőjének parlamenti viselkedését Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is provokációnak nevezte.)

Apáti Bence a fenyegetőzések kapcsán emlékeztetett, az egykori jobbikos parlamenti képviselő, Pörzse Sándor mintegy egy hónapja arról számolt be, hogy amikor Szabó Tímea bekerült a parlamentbe akkor jobbikos politikusok háta mögött fenyegetett és mocskolódott, a politikusnőt ezért is nevezték el a gyűlölet karmesterének.

Jeszenszky Zsolt szerint nem véletlen, hogy ezek a politikusok részt vesznek az Alinsky-tréningeken, hiszen ott megtanulják, miért kell hergelni.

Azért kell hergelni, hogy előbb-utóbb a másik oldal ne bírja tovább, csattanjon egy pofon, hogy utána áldozatpózba vághassák magukat

– tette hozzá.

A trükkök megvannak, amiket alkalmaznak és azt nagyon is tudatosan teszi. Ebbe a sorba illeszkedik be az is, hogy nagy felzúdulást keltett a balliberális oldalon az, hogy a legutóbbi Sajtóklubban Bayer Zsolték kritikát fogalmaztak meg Kocsis-Cake Olivióval, a Párbeszéd politikusával kapcsolatban, aki tanácsokat adott arról, miként kellene megemlékezni jövőre Trianonról.

Vajon nem véletlen, hogy az első színesbőrű képviselő az, aki Trianonnal kapcsolatban felszólal a parlamentben?

– tette fel a kérdést Apáti Bence. Szerinte tudatos, hogy nem Tordai Bence, vagy Szabó Tímea nyilvánult meg a témában.

Majd valaki a jobboldalon elkezd négerezni és akkor rögtön lehet rasszizmust kiáltani

– egészítette ki Jeszenszky Zsolt.

Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója kiemelte, az ellenzék ismét elő tudja venni az antiszemita kártyát és bizony azzal is szépen „játszadoznak”.

Teljes adás:

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!