2024. 02. 22. Csütörtök Gerzson napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Színes

Százak mártóztak meg a jéghideg Balatonban

Csaknem háromszáz ember mártózott meg a Balaton vízében az új esztendő első napján a szigligeti strandon. A községben már hagyománya van az újévi csobbanásnak, amely évről évre egyre több turistát vonz a településre.

Volt, aki kötött sapkában, volt, aki strandpapucsban várakozott a szigligeti strandon, hogy regisztrálhasson az újévi fürdőzésre. Az orvosi vizsgálaton azonban valamennyiüknek át kellett esniük. Az orvosok elsősorban a vérnyomást és a pulzust ellenőrizték.

Az újévi csobbanásnak már hároméves hagyománya van Szigligeten, a program most is rengeteg turistát vonzott.


Ágyúlövésre indult a nem mindennapi fürdőzés. Volt, aki csak a lábát dugta a vízbe, de akadt olyan is, aki hosszasan lubickolt. A bátor fürdőzők névre szóló emléklapot kaptak a parton.

A jéghideg csobbanás után mindenkinek jólesett a forró tea és a szerencsét hozó lencse – ezúttal főzelék formájában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!