2024. 10. 17. Csütörtök Hedvig napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sárga csikó nyomában 03:00

Színes

Forró csókkal pecsételte meg Szoboszlai Dominik, hogy elkötelezte magát

A Liverpool középpályása, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét – látható Instagram-oldalán.

  • Forró csókkal pecsételte meg  Szoboszlai Dominik, hogy elkötelezte magát

„Igent mondott!” – írta ki közösségi oldalára Szoboszlai Dominik, aki megkérte barátnője, Buzsik Borka kezét. Az idén 24 éves magyar futballsztár a Premier League-ben szereplő Liverpool támadó középpályása, a magyar nemzeti futball válogatott elsőszámú csatára, akiről nem is túlzás állítani, hogy nemzedéki bálványa a fiatal generációknak és persze mindenkinek, aki rajong a magyar fociért, no meg a Liverpoolért. Szoboszlai a jó hír mellé egy klasszikus fotósorozatot mellékelt Instagram oldalára, ahol jól látszik Buzsik Borka kezén a jegyesgyűrű. Azoknak a hölgyek pedig, akik a híres magyar focistáról álmodoztak, ezúttal még azt a fájdalmat is el kell viselniük, hogy az feltöltött képeken megtekinthetik, ahogy Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka egy forró csókkal pecsételte meg a jegyességet.

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Instagram / Szoboszlai Dominik

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Nagy Márton bérekre vonatkozó bejelentésére reagált a VOSZ

Nagy Márton bérekre vonatkozó bejelentésére reagált a VOSZ

A tervezett ezer eurós minimálbér és az egymillió forintos átlagbér elérését 2028-ig abban az esetben tartjuk elfogadhatónak és reálisnak, ha megfelelő kompenzációt – tehercsökkentést, támogatást – kapnak a vállalkozások – fogalmazott a VOSZ.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!