2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Színes

Nyolc országból érkeztek a szebbnél szebb gépcsodák

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg az amerikaiautó-fesztivált a komáromi Monostori erődben.

A hétvégi eseményen 1300 járgány, koncertek és programok várják az érdeklődőket, az autós bemutatók mellett idén rodeóversenyeket is tartanak. A rendezvényre nyolc országból érkeztek a szebbnél szebb gépek, a szervezők a három nap alatt húszezer látogatóra számítanak. „300 autóval kezdtünk, az évek alatt felment 400-500-ra. Low riderek, ugráló autók régen nem voltak, autótaposás nem volt, tehát minden évben fejlődik a dolog valamerre. Most a bikarodeó az újdonság. Tehát minden évben van valami újdonság” – közölte Békési Róbert főszervező.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!