2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Színes

Megáldották, majd megszegték a magyarok kenyerét

Pécsen megáldották, majd megszegték a magyarok kenyerét.

A nemzet összetartozását jelképező kenyér mellett több mint ötezer kis cipót is készítettek abból a 200 tonna adománybúzából, amit az immár hagyományos jótékonysági akció keretében gyűjtöttek össze. A cipókért kapott összeget a pécsi gyerekek étkeztetésére fordítják. A megmaradt búzát pedig két határon túli alapítványnak, az Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon lakóinak és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány gyerekeinek ajánlották fel.

– Nagy öröm számomra, hogy mi is részesei vagyunk a rendezvénynek, az ünnepnek és haszonélvezői vagyunk a búzának, a lisztnek. Tavaly is több tonnát kaptunk, hál’ Istennek, és megpróbáltuk a legjobb árfolyamon átváltani jó magyar szóvá, imádsággá, kacagássá – mondta Böjte Csaba, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!