2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták

Következik:

Híradó 18:30

Színes

Különleges villamos Budapesten

A villamoson is lehet majd szurkolni a magyar vízilabda-válogatottnak.

A férfi és női nemzeti csapat július 14-től harcol Budapesten az Európa-bajnoki címért, a drukkerek pedig egy különleges villamoson ismerhetik meg a csapat tagjait. A járműre szerelt televíziókon kisfilmeket vetítenek a csapatokról.

A különleges villamos egy hónapig közlekedik a 24-es, az 50-es és a 61-es villamos útvonalán. Kósz Zoltán azt mondta, mindennél fontosabb, hogy a magyar drukkerek mindig biztassák a csapatot, bár az olimpiai bajnok arra is figyelmeztet: a játékosoknak higgadtnak kell maradnia.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!