2024. 04. 16. Kedd Csongor napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Színes

Felelevenednek a magyar hagyományok

Szkíta napokat tartanak a Nógrád megyei Balassagyarmaton. A háromnapos rendezvénysorozattal a magyar hagyományokat elevenítik föl.

Íjászok, hagyományőrzők lovakkal vonultak Balassagyarmat határában. Egy civil szervezet kezdeményezésére szkíta napokat rendeztek a Nógrád megyei városban. A háromnapos rendezvény középpontjában a magyar hagyományok ápolása áll.


„A magyarság van a középpontban, mert nagyon fontosnak tartja a Kérdőjel Hobbi Egyesület, hogy ismerkedjünk a múltunkkal. A történelmet mi nagyon sokat hallottuk, de hogy a valódi, igaz történetünk, az micsoda, azt nem lehet egy-két éven belül megtanulni. Azt folyamatosan nézni és boncolgatni kell” – mondta Ónodi Krisztián, a Kérdőjel Hobbi Egyesület főszervezője.


A szkíta hagyományokat látványos nyílzáporral elevenítették fel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!