2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:20

Színes

80 fiatal teljesíti a doni hősök emléktúrát Hajdú-Bihar vármegyében

Nyolcvan fiatal mintegy három nap alatt teljesíti a doni hősök emléktúráját Hajdú-Bihar vármegyében. A Hajdú menetszázad tagjai többségében a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola növendékeiből kerültek ki.

  • 80 fiatal teljesíti a doni hősök emléktúrát Hajdú-Bihar vármegyében

A fiatalok 70 kilométert tesznek meg, hogy ezzel is tisztelegjenek az egykori honvédek előtt, akik az életüket adták a hazáért. A résztvevők több településen a lakosokkal közösen hajtanak főt a háború áldozatai előtt. Az idei emlékmenethez román hagyományőrzők is csatlakoztak, pedig a II. világháború végén a két ország egymás ellenfele volt.

KAPCSOLÓDÓ: 

Radar - A doni áttörés magyar hőseire emlékeztek

Főhajtás a Donnál elesett hősi halottak előtt

80 éve volt a doni katasztrófa

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több vándormadár tér haza

Egyre több vándormadár tér haza

Megjöttek az első gólyák, egyre több vándormadár tér vissza Magyarországra a teleléséből. Március közepén, Sándor-nap környékén érkeznek vissza az elsők, nem volt ez másként idén sem. A Fertő-tó partján, Fertőhomokon látták idén az első gólyát, március 14-én.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!