2024. 06. 13. Csütörtök Antal, Anett napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Sport

Szalai Ádám kéréssel fordult a szurkolókhoz

„Tudjátok, hogy az UEFA az elmúlt években nem bánt velünk kesztyűs kézzel” – fogalmaz a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

  • Szalai Ádám kéréssel fordult a szurkolókhoz

Az A divízió 3. csoportjának második helyén álló Magyarország szombat este 20.45-kor Németországgal csap össze a Nemzetek Ligája következő fordulójában. Telt ház lesz a Puskás Arénában, aminek a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám rendkívüli módon örül, ugyanakkor egy kérést is intézett a stadionba kilátogató szurkolók felé. 

„Nagyon örülünk, hogy ismét együtt, telt házas stadionban várhatjuk a mérkőzést. Tudjátok, hogy van még egy felfüggesztett zárt kapus mérkőzésünk, amit mindenképpen szeretnénk elkerülni. Ezért kérlek titeket, hogy kerüljétek a kirekesztő, rasszista megnyilvánulásokat, illetve mondatokat és szavakat, amik esetleg a jövőben zárt kapus mérkőzéseket okoznának, hiszen nekünk ti vagytok a legfontosabbak.

Már többször bizonyítottátok, hogy Európában és az egész világon is páratlanok vagytok abban, ahogy buzdítotok minket, ahogy mellettünk vagytok az utolsó percig, és ahogy a mérkőzés végén közösen, együtt a Himnuszt énekeljük.

Ez hihetetlenül fontos erő számunkra, ezért kérlek titeket, hogy kerüljünk minden olyan megnyilvánulást, amire később esetleg rá lehet fogni, hogy kirekesztéssel kapcsolatos. Tudjátok, hogy az UEFA az elmúlt években nem bánt velünk kesztyűs kézzel, és ezt el szeretnénk kerülni a jövőben” – fogalmazott a 34 éves támadó a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Facebook-oldalán közzétett videóban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Imádják Szoboszlaiékat a bajor kisváros lakói

Imádják Szoboszlaiékat a bajor kisváros lakói

A helyiek szeretete és a magyarok rajongása miatt leginkább egy vidám falunaphoz volt hasonlítható a pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdán tartott nyilvános edzése a dél-bajorországi Weiler-Simmerbergben.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!