2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Részleges stadionbezárás és pénzbüntetés a Frankfurtnak

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) 70 ezer eurós (26,6 millió forint) pénzbüntetéssel és részleges stadionbezárással sújtotta az Eintracht Frankfurtot, mert szurkolói pirotechnikai eszközöket használtak és blokkolták a létesítmény átjáróit a Napolival szemben 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő hazai mérkőzésén.

  • Részleges stadionbezárás és pénzbüntetés a Frankfurtnak

Az UEFA csütörtökön számolt be a szankcióról, melynek értelmében a Frankfurtnak a következő európai kupameccsén le kell zárnia a Deutsche Bank Park lelátóinak egy részét.

A német együttes a hazai 2-0-s vereség után Nápolyban 3-0-ra kapott ki a riválistól, így 5-0-s összesítéssel búcsúzott a legjobb 16 között a BL-ből.

A Frankfurthoz hasonlóan a francia Nantes is pénzbüntetést (66 125 euró) kapott, miután drukkerei pirotechnikai eszközöket használtak, tárgyakat dobáltak a pályára, valamint másokat sértő üzeneteket feszítettek ki a Juventus elleni párharc hazai visszavágóján, melyet 3-0-ra veszített el a csapat. A Nantes-ot szintén részleges stadionbezárással is sújtották, de ezt egyelőre felfüggesztették.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!