2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

Minél több magyar szurkolót a F1-re!

Idén is válthatnak kedvezményes jegyeket a Formula 1-rajongók a július 27-ei Magyar Nagydíjra. A Hungaroring vezetősége a nagy állami vállalatokkal együttműködve szeretné elérni, hogy minél több magyar szurkoló üljön a lelátókon, ezért az ország minden pontjáról ingyenesen juthatnak el Mogyoródra azok, akik rendelkeznek akciós belépőkkel.

Idén is lehet ingyenes utazásra jogosító kedvezményes belépőket váltani a Formula 1 Magyar Nagydíjra.

„Harmadik éve indítottuk el az állami vállalatok összefogására azt az akciót, hogy próbáljuk integrálni azokat a nemzeti vállalatokat, amelyek tudnak segíteni abban, hogy a magyar résztvevők arányát megnöveljük, hiszen pontosan tudjuk, hogy idáig a magyar nézőknek összesen 10 százalékos aránya volt. Kitaláltunk olyan akciókat – amelyeket aztán később külföldön is lemásoltak –, hogy a vállalatok összefogásával olcsóbb jegyekhez juttassuk a magyar szurkolókat” – jelentette ki Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója.

A futam napjára, július 27-ére 19 990 forintért ülő- és 9900 forintért állójegyeket lehet vásárolni, ezekkel országos szinten ingyenes igénybe vehetők a tömegközlekedési eszközök. „Azt jelenti ez a kombinált jegy, hogy a futam napjára tartalmazza a vasúti közlekedés díját is oda-vissza. És nem csak a MÁV hálózatán, hanem a GYSEV-én is – tehát a teljes vasúti hálózaton. Természetesen megerősítjük a szerelvényeket, ahol jelentős számú utasra számítunk” – közölte a MÁV vezérigazgatója, Ungvári Csaba.

Az Erzsébet-táborban részt vevő hátrányos helyzetű gyerekek is a helyszínen követhetik majd a 27. Magyar Nagydíjat. Tavaly három nap alatt 257 ezer szurkoló látogatott ki az eseményre.

A nagy tömeg miatt a rendőrség is fokozottan készül a futamra. „Közel 1500 rendőr lesz kint a négy nap alatt. Már csütörtökön, a bokszutcai látogatással megkezdődik a feladatunk. Elsősorban a forgalom segítése és a parkoltatás az, amiben igyekszünk segítséget nyújtani” – nyilatkozta a Hír TV-nek Beluzsárné Belicza Andrea szóvivő.

Az akcióról és az utazási feltételekről a tömegközlekedési vállalatok honlapjain lehet bővebb információt találni.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!