2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Napi aktuális 04:40

Sport

Milák és Kenderesi elődöntős

Milák Kristóf és Kenderesi Tamás a papírformának megfelelően bejutott az elődöntőbe 200 méter pillangón hétfőn, a Duna Arénában zajló úszó-világbajnokság harmadik versenynapján.

  • Milák és Kenderesi elődöntős

Milák, a szám olimpiai, világ- és Európa-bajnoka, világcsúcstartója, favorithoz méltóan utasította maga mögé a mezőnyt, 1:54.10 perces ideje 65 századdal jobb, mint az összesítésben második svájci Noé Pontié, aki egyéni csúcsot úszott az előfutamban.

A riói olimpián 2016-ban ebben a számban szerzett bronzérmével berobbanó Kenderesi idei legjobb eredményénél (1:55.01) egy másodperccel volt lassabb délelőtt (1:56.09), de a pécsiek versenyzője láthatóan tartalékolt.

Mindössze hat századdal maradt le az elődöntőről 200 méter gyorson Pádár Nikolett, a magyar küldöttség egyik legfiatalabb tagja. A 16 éves versenyző ugyan életében először úszott délelőtt 1:59 percen belül, de 1:58.90-es idejével végül csak második számú tartalék, azaz 18. lett.

A hozzá hasonlóan világbajnoki újonc Gál Olivér 50 méter mellen egyéni legjobbjától (27.64) elmaradva, 28.26 másodperces idővel a 28. lett, míg Kalmár Ákos 800 méter gyorson a 21. helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!