2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Sport

Ismét Nagy Sportágválasztó lesz a hétvégén

Egy helyszínen 105 sportágat és 20 hangszert lehet kipróbálni a Budapesti Nagy Sportágválasztón és Nagy Hangszerválasztón.

  • Ismét Nagy Sportágválasztó lesz a hétvégén

A látogatók olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportolókkal is találkozhatnak pénteken és szombaton a Merkapt Sportközpontban. Ott lesz a rendezvényen többek között Cseh László, Baji Balázs, Dunai Antal, Kiss Gergely, Nagy László, Storcz Botond, Szász-Kovács Emese és Késely Ajna.

A Nagy Sportágválasztó résztvevői 50 százalékos kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket vagy bérleteket az atlétikai világbajnokságra. Az augusztus 19. és 27. között sorra kerülő budapesti világbajnokság szervezőinek célja, hogy minél többen kezdjenek el sportolni és egészségesebben élni. Aki felkeresi az eseményen a vb standját, elvégzi a sportos atlétikai aktivitásokat és összegyűjti a pecséteket, kedvezményes áron vehet belépőt. Magyarország történetének legnagyobb sporteseményén a világ legjobb atlétáival találkozhatnak a nézők a Nemzeti Atlétikai Központban és Budapest belvárosában, a maraton útvonalán.

A Nagy Sportágválasztó pénteki és szombati napja is ingyenesen látogatható, a szervezők várják az óvodás, iskolás csoportokat (pénteken), az egyéni látogatókat, valamint a kis- és nagygyermekes családokat (szombaton). A részvétel regisztrációhoz kötött, mely megtörténhet online előzetesen, de személyesen az esemény bármely napján is, a helyszínen.

Fotó: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!