2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szerelmes biciklisták 17:30

Sport

Egyesek a kórház előtt éjszakáztak, mások a tengerparton ünnepeltek

A brazil szurkolók egyik szeme sír, a másik nevet. Egyesek a fortalezai kórház előtt töltötték az éjszakát, hogy első kézből tudják meg a szomorú hírt Neymarról, mások a tengerparton ünnepelték a Kolumbia elleni világbajnoki negyeddöntős továbbjutást. A másik továbbjutó, Németország szurkolói szerint csapatuk csupán annyit adott ki magából Franciaország ellen, ami a győzelemhez kellett.

A brazilok hátba térdelt csillaga a könnyeivel küzdött a fájdalom miatt, miközben kint szurkolók és újságírók várták. Az orvosok csigolyatörést állapítottak meg a játékosnál, amit ugyan nem kell műteni, de akár másfél hónapig is harcképtelen lehet a brazil labdarúgó-válogatott legnagyobb csillaga.

Korábban brazil szurkolók ünnepelték a tengerparton Brazília világbajnoki elődöntőbe jutását. Ekkor még csak az volt biztos, hogy Thiago Silvára nem számíthatnak majd az elődöntőben a németek ellen, eltiltás miatt.

A németek gyorsan vezetést szereztek, de a végén Neuer nagy védése kellett ahhoz, hogy ne legyen hosszabbítás. A szurkolók elégedettek a továbbjutással, de szerintük több van a Nationalelfben.


Párizsban hiába teltek meg a terek több ezer szurkolóval, a gall drukkerek szomorúan mehettek haza. A szurkolók a kiesés ellenére bíznak a francia csapatban, hogy a hazai, 2016-os Eb-n jól szerepelhet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!