2024. 07. 27. Szombat Olga, Liliána napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tusványos '24 03:00

Sport

Balhé és előállítás – Fradi–Újpest 2:1

Három szurkolót állított elő a rendőrség vasárnap Budapesten este 7 óráig a Ferencváros–Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzés miatt. A rangadó előtt a lilák, a meccs után a zöld-fehérek balhéztak, a kemény mag üvegeket dobált a rendőrök felé. A mérkőzést a Fradi nyerte 2:1-re egy 93. percben lőtt góllal.

Újpest-Városkapu metrómegállóban gyülekeztek a lila-fehér drukkerek a bajnoki rangadó előtt. Egyikük petárdázni kezdett, mire a rohamrendőrök kiemelték a tömegből.

Ezután mintegy 10-15 drukker támadt a rendőrökre: üvegeket és KRESZ-táblákat kezdtek dobálni. Az egyenruhások könnygázt is bevetve néhány perc alatt rendet tettek. Senki nem sérült meg, egy nőt rosszullét miatt kellett kórházba szállítani. Miután helyreállt a rend, az újpestiek külön metrószerelvényekkel indultak az Albert-stadionba.


A Fradi-pályánál kordonok és lovas rendőrök várták a két szurkolótábort. A lila-fehér drukkerek elkülönített bejáraton, rendőri kísérettel mentek be a stadionba, így a két tábor csak szóban csaphatott össze.

A mérkőzés lefújása után a szurkolók az érkezési útvonalon távozhattak az Üllői útról. Az újpestiek rendőrsorfal mögött vonultak a népligeti metrómegállóba. A ferencvárosi tábornak a Nagyvárad tér irányába kellett volna elhagynia a stadiont. A felszólításnak többen nem tettek eleget, üvegeket dobtak a rohamrendőrök felé, majd áttörték a kordont.

A ferencvárosi szurkolók ezután elhagyták a stadion környékét. A rendőrség nem tud személyi sérülésről, vagy jelentősebb anyagi kárról.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin: büszkék lehetünk a lányokra

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány szerint a jobb csapat győzött, de mindenki büszke lehet a magyar női kézilabda-válogatott játékosaira a címvédő és világbajnok, házigazda franciáktól elszenvedett 31-28-as vereség után, a párizsi olimpia nyitófordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!