2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Sport

32 játékost tesztelt Pintér Attila

32 játékosnak vezényelte első edzéseit a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként Pintér Attila. A kétnapos összetartáson a telki edzőközpontban a légiósok még nem vettek részt. A kapitány azt mondta: egyelőre nem sikerült meggyőznie Huszti Szabolcsot a visszatérésről.

Két napon keresztül tesztelte a harminckét labdarúgót a telki edzőközpontban a szövetségi kapitány. Az összetartáson egyelőre csak NB I-es játékosok vettek részt, Pintér Attila olyan labdarúgókat is meghívott, akik még nem voltak soha kerettagok. A tizenegyszeres válogatott Vass Ádám utoljára 2008-ban húzhatta magára a címeres mezt.

Pintér Attila abban bízik, hogy februárban már a légiósok is csatlakozni tudnak a kerethez. Biztosan nem lesz közöttük Huszti Szabolcs. A kapitány már megkereste, de a Hannover játékosa ismét nemet mondott a válogatottságra. Pintér azt ígérte, még egyszer megpróbálja visszacsábítani a támadó középpályást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!