2023. 03. 25. Szombat Irén, Irisz napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Pajtakult 03:00

Külföld

Vlagyimir Putyin jelentést kér a háborúban részt vevő egységek ellátásának javításáról

Vlagyimir Putyin orosz elnök utasította Szergej Sojgu védelmi minisztert, készítsen jelentést arról, hogyan szándékoznak javítani az ukrajnai "különleges hadműveletben" részt vevő csapatok ellátását fegyverzettel és más eszközökkel - közölte a Kreml kedden a honlapján.

  • Vlagyimir Putyin jelentést kér a háborúban részt vevő egységek ellátásának javításáról

"A védelmi minisztérium nyújtson be jelentést az orosz hadseregnek a különleges katonai műveletben részt vevő fegyveres egységei és alegységei fegyverzettel, felszereléssel, katonai és különleges technikával, anyagi és más eszközökkel, egyebek mellett egyenruhával és felszereléssel, mobil felderítési eszközökkel, egyéni golyóálló eszközökkel és védőálarcokkal történő ellátásának javításáról, valamint a védelmi tárca e területen hozott intézkedéseiről" - áll a Szergej Sojguhoz intézett államfői utasításban.

A végrehajtás időpontjaként február 1-jét jelölték meg.

Oroszország tavaly február 24-én indított háborút a szomszédos Ukrajna ellen.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Véget ért a kétnapos EU-csúcs

Az első csütörtöki napon a tagállamok képviselői 1 millió darab tüzérségi lőszer küldéséről állapodtak meg Ukrajna számára egy éven belül. Hazánk ugyanakkor továbbra sem egyezett bele, hogy lövedékeket adjon Kijevnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!