2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Hírek 21:00

Külföld

Uniós eljárás Lengyelország ellen

Az Európai Unió Bíróságához fordult az Európai Bizottság az igazságszolgáltatást érintő lengyel szabályozások miatt. Brüsszel ideiglenes intézkedések meghozatalát kérte a testülettől. A varsói kormány szerint a bíróságok működéséről szóló jogi előírások azonban nem térnek el az EU-ban alkalmazott szabályzástól. Ráadásul tagállami hatáskörről van szó, így a Bizottság indítványának nincs jogi alapja. Az utóbbi években Brüsszel hazánk mellett Varsó ellen indította a legtöbb eljárást, mert mindkét ország nemet mondott a közösség migrációs politikájára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Hamarosan indul a 12 év alattiak oltása

A háziorvosok már felmérik az igényeket, hogy összesen hány 5 és 12 év közötti gyermeknek szeretnék beadatni a szülők vagy hozzátartozók a védőoltást.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!