2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Külföld

Twitteren szervezkedtek a capitoliumi tüntetés résztvevői

Twitteren, Facebook-on, és Youtube-on szervezkedtek a capitoliumi tüntetés résztvevői. Az AP értesülései szerint a védelmi tisztviselők és a Nemzeti Gárda vezetői is tudtak róla, hogy erőszakos megmozdulás készül Washingtonban. A zavargások kirobbanásáért eddig a konzervatív Parlert hibáztatták, a közösségi oldalt a Google betiltotta és az internetes felülete is eltűnt. Glenn Greenwald korábbi civil jogi ügyvéd szerint érthetetlen, hogy miért nem a Facebookot vagy a Twittert teszik bűnbakká vagy némítják el. A nyomozó hatóságok eddig mintegy 170 ember ellen indítottak eljárást a Capitoliumnál történtek miatt, ezek 70 esetben már felelősségre vonással zárultak.

  • Twitteren szervezkedtek a capitoliumi tüntetés résztvevői

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!