2023. 03. 30. Csütörtök Zalán napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

"Szégyenteljes nap": megbukott a fegyvertartás szigorítása

A washingtoni szenátusban megbukott a fegyvertartás szigorításáról szóló törvénymódosítás.

A jogszabály kiterjesztette volna a fegyvervásárlók bűnügyi és pszichikai háttérellenőrzését, de a demokrata többségű testületben hat voks hiányzott a tervezet elfogadásához. A történtek miatt Barack Obama szégyenteljesnek nevezte a napot, és azt ígérte, hogy kormánya nem adja fel a fegyveres erőszak elleni harcot. A javaslatot annak ellenére nem sikerült elfogadni, hogy a közvélemény-kutatások szerint az amerikaiak 90 százaléka támogatná a bűnözők és az elmeháborodottak kizárását a fegyvertulajdonosok köréből.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!