2019. október 17.,
csütörtök, Hedvig napja

Soros egy erődítményben él

Hír TV

2019. január 16., szerda 11:44, frissítve: szerda 19:56

Hatalmas, helyenként három méteres fallal vette körül Soros György a saját rezidenciáját – egy amerikai internetes portál készített erről műsort.

Donald Trump álma lenne az a fal, amely mögött rejlő luxusvilla nem másé, mint a magyar származású, nyíltan bevándorláspárti Soros Györgyé. A milliárdos birtoka egy amerikai luxusnegyedben épült, Long Island szigetén. A beszámoló alapján a rezidenciát egy majd három méter magas, masszív, fehér erődítmény veszi körül. Amit a riporter egy középkori várfalhoz hasonlított. „Nézzék meg, milyen hosszú ez a fal, amíg csak a szem ellát” – fogalmazott

A biztonságról néhány méterenként térfigyelő kamerák gondoskodnak, és biztonsági őrök is vannak. A rezidencia egyik bejáratát is megmutatták a műsorban, amelyet egy hivatalos határátkelőként írtak le.

A Magyar Idők szerint azért is érdekes a milliárdos rendkívüli biztonsági intézkedése, mert közismert, hogy a nyílt társadalmak eszméjét hirdeti. Emellett jelentős összegekkel támogatja az illegális migrációt, amelynek legalizálásáért számos országban, illetve több nemzetközi szervezetnél lobbizik.

Sőt a Fidesz frakciószóvivője szerint egyértelművé vált, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége a milliárdos terve mentén halad. Halász János szerint ezért is találkoztak a brüsszeli vezetők a milliárdossal az utóbbi időszakban legalább húsz alkalommal.

„Soros György diktálja a brüsszeli migrációs politikát. Ő mozgatja a szálakat a mostani bevándorláspárti Bizottságban, az EP-ben, és a magyar ellenzékben is. Ha rajtuk múlik, akkor bevándorlókontinenst csinálnak rövid alatt Európából. Ez az európai parlamenti választás tétje” – fogalmazott.

A politikus hozzátette: az EP keddi ülésén a brüsszeli menekültügyi biztos újra a bevándorlók betelepítését szorgalmazta és a DK-s Niedermüller Péter is a migránsok szétosztását sürgette.