2024. 09. 22. Vasárnap Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Szélesvásznú történelem - Kék róka 11:00

Külföld

Őszinte, kemény üzenettel kampányolt egy influenszer lány Donald Trump oldalán + videó

A lap hozzáteszi: Ada Lluch szerint „a globalisták célja, hogy illegális bevándorlókkal árasszák el az országokat, akik elpusztítják az őshonos lakosságot”.

  • Őszinte, kemény üzenettel kampányolt egy influenszer lány Donald Trump oldalán + videó

Ada Lluch, – aki úgy hivatkozik magára az X-közösségi oldalon, mint egy lány, akinek van józan esze, és Spanyolországban nőtt fel – egy terjedelmesebb posztot közölt, melyben arról írt, hogy bár nem szokott videókat posztolni, mert az angolja nehezen érthető, de most muszáj megosztania a gondolatait egy beszélgetés kapcsán, amelyet nemrég Donald Trumppal, a republikánusok elnökjelöltjével látott.

A videó legelején kijelentette, hogy Spanyolországból származó nőként kicsit másképp látja az amerikai választásokat.

Elmondta, hogy a felvétel rögzítésekor Dél-Koreában tartózkodott, és hosszú évek óta ez az első alkalom, hogy félelem nélkül sétálhatott valahol. „A saját szülővárosomban ezt már nem tehetem meg” – hangzott el.

Ada Lluch ezután arról beszélt, hogy a globalisták célja, hogy illegális bevándorlókkal árasszák el az országokat, akik elpusztítják az őshonos lakosságot”.

„Olyannyira elbizonytalanítják a társadalmat, hogy az embereknek már családjuk sincs, mert olyan nagy félelemben élnek” – folytatta.

Lluch a közelgő elnökválasztás kapcsán leszögezte, „Amerika az egyetlen kellően erős ország ahhoz, hogy globális példát mutasson, és Donald Trump az egyetlen elég erős ember ahhoz, hogy megmentse a Nyugatot ettől a válságtól.”

Végül üzent az amerikai választóknak: „Kérem, cselekedjenek helyesen,  és válasszák meg őt. Nem értem az összes választási kérdést, de a józan emberek által vezetett biztonságos nyugati civilizáció kérdése egyetemes, és ezt csak egyetlen jelölt tudja nyújtani” – zárta gondolatait a spanyol lány.

Forrás: Mandiner

Fotó: AFP

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Globál extra – Gyakorlatilag vadásznak Trumpra + videó

Globál extra – Gyakorlatilag vadásznak Trumpra + videó

Nem akarjak, vagy éppen, hogy nagyon is, hogy megnyerje az amerikai elnökválasztást Donald Trump a pénzügy háttér erők – erről beszélt Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász a Globál Extra című műsorunkban Virághalmy Sarolta szerkesztő-műsorvezetővel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!