2024. 07. 15. Hétfő Henrik, Roland napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Napindító

Napindító – Dunda György: Az ukrán kormány úgy döntött, hogy a katonai mozgósítás hatálya alá nem tartoznak a Soros-birodalom sejtjei + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.

  • Napindító – Dunda György:  Az ukrán kormány úgy döntött, hogy a katonai mozgósítás hatálya alá nem tartoznak a Soros-birodalom sejtjei + videó

Dunda György az adásban többek között elmondta, hogy az ukrán kormány határozatában konkrétan több, mint 130 olyan szervezetről van szó, amelyek a Soros-birodalom sejtjei, és amelyek a nyugati érdekcsoportoktól kapják a pénzt a működésükhöz. A tudósító arról is beszélt, hogy ezeknek a Soros-sejteknek az a feladatuk, hogy a közvéleményt formálják, manipulálják. Ezeknek az NGO-knak a munkatársai mindannyian mentesülnek a katonai szolgálat alól, ugyanakkor az internetes közösségi oldalakon nagyon sok komment szól arról, hogy miért mások ezek az emberek, mint a többi ukrán állampolgár, mondta Dunda György.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!