2023. 09. 25. Hétfő Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Küldetés 03:00

Külföld

Magyarország a 2015 előtti állapotot szeretné visszaállítani

Az Európai Uniónak békét kell teremtenie a szomszédságában és képesnek kell lennie arra, hogy megvédje külső határait az illegális migrációval szemben - jelentette ki Bóka János Brüsszelben az általános ügyek tanácsa előtt.

  • Magyarország a 2015 előtti állapotot szeretné visszaállítani

Kiemelte, hogy az EU-nak fel kell hagynia a kettős mérce alkalmazásával Magyarországgal és Lengyelországgal szemben.

Az európai uniós ügyekért felelős miniszter a kárpátaljai magyar kisebbség jogairól szólva elmondta, Magyarország az ukrán oktatási, a nyelv- és a kisebbségi törvénnyel kapcsolatban a Velencei Bizottság ajánlásait tartja irányadónak úgy, hogy azok visszaállítsák a 2015 előtti állapotot.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!