2023. 12. 02. Szombat Melinda, Vivien napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Zsuzsi asztala 03:00

Külföld

Jelentősen megnőhet a Görögországba tartó migránsok száma

Jelentősen megnőhet a Görögországba tartó migránsok száma. Erre figyelmeztetett a török belügyminiszter. Süleyman Soylu arról beszélt, hogy ami eddig történt az csak a kezdet. A tárcavezető szerint már 143 ezer bevándorló jutott Görögországba. Ezt Athén cáfolja. A görög vezetés közölte: sem a szárazföldön, sem a tengeren nem engedi be területére a migránsokat. Kiriákosz Micotakisz a török elnököt hibáztatta amiért zátonyra futott az Ankara és Brüsszel közötti migrációs egyezmény. A görög-török határon több mint egy hete próbálnak migránsok ezrei betörni az unió területére. A határőrök és a feldühödött menedékkérők között mindennaposak az összecsapások.

  • Jelentősen megnőhet a Görögországba tartó migránsok száma

Állóháború a görög-török határon

Újabb összetűzések voltak migránsok és a görög hatóságok között a török határon

Informátor: Tarthatatlan állapotok a török-görög határnál

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Jönnek az új lakossági állampapírok + videó

Új lakossági állampapírokat bocsát ki a Magyar Állam 2024-ben – hangzott el a Pénzügyminisztérium és az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) pénteki sajtótájékoztatóján, ahol ismertették az ország jövő évi finanszírozási tervét.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!